Özyeğin Üniversitesi Binicilik Kulübü

Özyeğin Üniversitesi Binicilik Kulübü

Betimleyen: Egecan AKTAN (Özyeğin Üniversitesi öğrencisi)

Bir dikdörtgen beyaz zemin üzerine kırmızı ve mavi paralel ve sık çizgilerden oluşan profilden bir at silüeti bulunuyor ve bu resmin altında da mavi renk özyeğin binicilik kulübü yazıyor.

Atın kafa kısmı sol tarafa dönük durumda. Yarım daire şeklinde başlayan burun kısmıdaha sonra boynuna ve kulaklarına varana kadar düz devam ediyor. Resmin tam ortasına denk gelecek şekilde en üstte kulak olarak bir çıkıntı var. Boyun kısmının altında sola doğru bombeli bir göbeği var. Bu bombe sayesinde gövdesi boyun kısmından aşağıya inildikçe genişleyerek devam ediyor. Atın yelesinden aşağıya ise düz bir şekilde iniyor.

Atın dokusu zigzaglı paralel kırmızı ve mavi çizgilerden oluşuyor. Atın burun kısmında mavi çizgilerin sıklığı daha fazla. Bu çizgiler dike yakın çekilmişken kafa kısmına yaklaşınca zigzagların araları açılmaya başlayıp daha sağa yatık hale geliyor. Atın en alt sol kısmına gelindiğinde ise vücut bütünlüğünün devam etmesi yerine zigzagların adeta bir yıldırım şekli alıyor ve seyrekleşiyor.

Atın alt tarafında bulunan “Özyeğin Binicilik Kulübü” yazısı koyu mavi tondadır. Büyük harfle ve kesikli bir fontla yazılmıştır. Bu yazı “Özyeğin” üst satıra denk gelecek şekilde iki satıra yayılmış ve satırlar arasında kırmızı bir çizgi bulunuyor. 

Sayfa Görüntüleme : 792