Bizi Hatırla

Bizi Hatırla

Betimleyen: Zeynep BULUT

Yatay dikdörtgen formdaki afişte, başrol oyuncularının farklı boyutlardaki fotoğrafları yer alıyor.

Afişin sağında bulunan Eşref ( ALTAN ERKEKLİ) ve Kaan’ın (TOLGA TEKİN) bir sahneden alınmış görseli,  afişin yarısını kaplayacak büyüklükte.

Eşref atmışlı yaşların sonlarında, kır bıyıklı, alnında yatay iki belirgin çizgi var.  Kaşları belli belirsiz, burnu yüzüne göre biraz büyük, hüzünlü gözleri yere doğru bakıyor.  Üzerindeki mavi beyaz gömleğin sadece yaka kısmı fotoğrafa yansımış.

Kaan, yüzünde hüzünlü bir ifadeyle alnını babasının başına dayamış.  Kaşlarından yukarısı kadraja girmemiş. Siyah sakallarına tek tük ak düşmüş, kırklı yaşların başlarında, lacivert tişörtünün sadece omuz kısmı görünüyor.

Diğer tarafta Ece ( ÖZGE ÖZBERK)  Fatoş ( BİNNUR KAYA) ve Leman’ın ( SUMRU YAVRUCUK) diğer ikisinden daha küçük, belden yukarı görselleri yer alıyor.

Renkli gözlü, oval yüzlü, otuzlu yaşların başında, hafif bronz tenli bir kadın olan Ece, üstünde derin göğüs dekolteli, kolsuz elbisesiyle objektifin karşısında.  Açık kumral, düz saçları omuz hizasında.  Saçının bir tarafını kulak arkasına sıkıştırarak turuncu püsküllü küpesini göstermiş.  Ece’nin arkasında duran Leman ve Fatoş, gülümseyerek objektife bakıyor. Leman, 50 li yaşların ortalarında, kızıl saçlı, orta boylu, hafif kilolu bir kadın. Üstünde göğüs dekolteli, morlu kırmızılı bir elbise var. Fatoş, 40 lı yaşların ortalarında, esmer, hafif kilolu.  Siyah saçlarını örten, gömleğiyle aynı, bej tonlarındaki oyalı yazmasını arkadan bağlamış.

Arkalarındaki şehir silueti üzerinde: ALTAN ERKEKLİ, TOLGA TEKİN, ÖZGE ÖZBERK, BİNNUR KAYA, SUMRU YAVRUCUK” yazıyor.

Afişin alt kısmında “ ÇAĞAN IRMAK’TAN BİZİ HATIRLA HAYAT BU, KİRLETİR İNSANI.” Yazıyor.

Sayfa Görüntüleme : 813