AMBULANCE / AMBULANS

Dikey konumlandırılmış siyah fon üzerinde başrol oyuncuları; Vill Sharp ( YAHYA ABDUL- MATEEN II), Danny Sharp (JAKE GYLLENHAAL) ve Cam ( EİZA GONZALEZ)’in  portrelerinin kolajları yer alıyor. Cam ve Danny’in yüzü aynı tarafa dönükken Vill onlara sırt dönmüş şekilde konumlandırılmış. Vill, 30lu yaşlarda, siyahi, çizgi şeklinde çenesine doğru uzattığı bıyığıyla, traşlı, alnı açık, kısa saçlı bir adam. Sol omzunun üzerinden yere doğru endişeli bakıyor. Danny, sakallı, gür saçlı, beyaz tenli bir adam. 30larının sonlarında. Sivri burunlu ve renkli gözlü. Tek noktaya kaygılı bakışları var. Cam, siyah dalgalı saçları, sivri çenesi ve belirgin yüz hatlarıyla buğday tenli, 30larında bir kadın.  Dudakları hafif aralık, karşıda bir şeye şaşkın ve korku içinde bakıyor.  Omuzlarından yukarısının net olduğu afişin orta kısmında, gün batımında şehrin içinde yol olan; mavi kırmızı çakarlı ambulansı havadan iki polis helikopteri yakın mesafeden izlerken, arkada siyah beyaz polis otoları takip ediyor. Ambulans, yansımasının düştüğü su birikintisinden geçerken her iki yanına su sıçratıyor  Afişin en üstünde, ‘IT WAS SUPPOSED TO BE A SIMPLE HEIST’ yazılı. Afişin altında; JAKE GYLLENHAAL , YAHYA ABDUL- MATEEN II, EİZA GONZALEZ isimleriyle A MICHAEL BAY fılm ve altında büyük puntolu kalın harflerle ‘AMBULANCE’ yazıyor. Ambulance yazısının L ve A harfleri sarı renkte. Ambulance yazısının hemen altında ‘ IN THEATERS APRİL 8 ‘ yazısı ile sponsor logoları yer alıyor.

Betimleyen: RABİA YAMAN


Dikey konumlandırılmış siyah fon üzerinde başrol oyuncuları; Vill Sharp ( YAHYA ABDUL- MATEEN II), Danny Sharp (JAKE GYLLENHAAL) ve Cam ( EİZA GONZALEZ)’in  portrelerinin kolajları yer alıyor. Cam ve Danny’in yüzü aynı tarafa dönükken Vill onlara sırt dönmüş şekilde konumlandırılmış.
Vill, 30lu yaşlarda, siyahi, çizgi şeklinde çenesine doğru uzattığı bıyığıyla, traşlı, alnı açık, kısa saçlı bir adam. Sol omzunun üzerinden yere doğru endişeli bakıyor.
Danny, sakallı, gür saçlı, beyaz tenli bir adam. 30larının sonlarında. Sivri burunlu ve renkli gözlü. Tek noktaya kaygılı bakışları var.
Cam, siyah dalgalı saçları, sivri çenesi ve belirgin yüz hatlarıyla buğday tenli, 30larında bir kadın.  Dudakları hafif aralık, karşıda bir şeye şaşkın ve korku içinde bakıyor.

Omuzlarından yukarısının net olduğu afişin orta kısmında, gün batımında şehrin içinde yol olan; mavi kırmızı çakarlı ambulansı havadan iki polis helikopteri yakın mesafeden izlerken, arkada siyah beyaz polis otoları takip ediyor. Ambulans, yansımasının düştüğü su birikintisinden geçerken her iki yanına su sıçratıyor

Afişin en üstünde, ‘IT WAS SUPPOSED TO BE A SIMPLE HEIST’ yazılı.
Afişin altında; JAKE GYLLENHAAL , YAHYA ABDUL- MATEEN II, EİZA GONZALEZ isimleriyle A MICHAEL BAY fılm ve altında büyük puntolu kalın harflerle ‘AMBULANCE’ yazıyor. Ambulance yazısının L ve A harfleri sarı renkte.
Ambulance yazısının hemen altında ‘ IN THEATERS APRİL 8 ‘ yazısı ile sponsor logoları yer alıyor.

Sayfa Görüntüleme : 295