Aaah Belinda!

Aaah Belinda!

Betimleyen: Tuba KAYA

Filmden bir görüntüyü gösteren dikey dikdörtgen, renkli afişte, ana karakterlerden Serap (Müjde Ar) ve Suat (Yılmaz Zafer) bir yatakta öpüşmek üzere. Kırmızı fonlu, beyaz çarşaflı yatakta Serap sırt üstü uzanmış. Sadece omzuna kadar görünen Serap’ı öpmek üzere, Suat Serap’ın üzerine doğru eğilmiş. Sağ profilden afişe yansıyan Suat’ın da sadece baş ve boyun kısmı, sağ omzu görünüyor.. Sağ elini de Serap’ın yastığa yayılan saçlarının üzerine koymuş. Suat’ın bakışları sağ elinin olduğu noktaya odaklanmış. Serap’ın göz kapakları ise neredeyse kapalı. Bu görüntünün üzerinde sarı, tamamı büyük harflerle “AAAHH BELİNDA!.”, altında da aynı özelliklerde “Müjde Ar” yazılı. Ayrıca bu yazının sağında beyaz fontla “Bir Atıf Yılmaz Filmi”, solunda da beyazla, tamamı büyük harfle, alt alta “Macit Koper”, “Yılmaz Zafer” var.

Afişin sol altında ise Serap’ın gelinlikle, Hulusi’nin (Macit Koper) damatlıkla yan yana görüntüsü var. Hulusi bıyıklı, saçları arkaya doğru taranmış. Yüzündeki muzip gülümsemeyle bıyığının sol tarafı yukarı kalkmak, sağ tarafı alta inmiş. Serap’ın bakışları ise donuk.

Afişin sağında ise sırayla, alt alta, siyah, tamamı büyük harfle “Füsun Demirel, Fatoş Sezer, Güzin Özipek, İsmet Ay, Mehmet Akan, Tarık Pabuçcuoğlu, Nuran Oktar, Levent Yılmaz” yazılı. Oyuncuların isminin altında tamamı büyük harfle, küçük ve siyah puntoyla “yönetmen:”, ardından büyük puntoyla, siyah “Atıf Yılmaz” var. Altında küçük, siyahla “müzik:”, daha büyük puntoyla “Onno Tunç”, küçük puntoyla “senaryo:”, büyük puntoyla “Barış Pirhasan”, altında küçük puntoyla “görüntü:”, büyük puntoyla “Orhan Oğuz”, yanında küçük puntoyla “yapımcı:”, büyük puntoyla “Cengiz Ergun” yazılı. 

 

Sayfa Görüntüleme : 546