Adalet Yok Adalet

Adalet Yok Adalet

Betimleyen: Rahime DÖNER

6. His filminden iki fotoğraf… Alt alta getirilerek birleştirilmişler.  Karelerde, hafif loş bir oda içerisinde Haley Joley Osment’ın oynadığı Cole Sear çocuk karakteri, diğerinde Bruce Willis’in oynadığı Psikolog Malcolm Crowe karakteri…

Kızgın bir ifadede kaşları hafif çatık ve dudakları kapalı şekilde başını sağa çevirmiş, alttaki karede bulunan Dr. Malcolm Crowe ‘a odaklanmış Cole’un fotoğrafının alt kısmındaki küçük beyaz harfli konuşması: “Hayatta her işi denk giden insanlar görüyorum”

Kaşlarını hafif kaldırmış biçimde, aralık dudaklarla hafif sağına dalmış Malkım’ın fotoğrafının alt kısmındaki küçük beyaz harfli konuşması: “Onların ağzına sıçıyım ben”

 İki karelerde yakın planda; Cole ortada, Dr. Malcolm sol tarafta. Cole kumral,  9-10 yaşlarında, beyaz tenli, hafif dalgalı saçları biraz uzun. Yanakları hafif pembe… Üzerinde boynuna kadar örtülü açık pembe bir battaniye ve başının altında beyaz bir yastık ile uzanır şekilde. Solunda asılı olan perdenin bir kısmı görünmekte… Dr. Malcolm kumral, beyaz tenli, 30’ların sonlarında bir adam.  Alnı geniş. Siyah saçları hafif dalgalı… Yüzü traşlı. Üzerinde gri ince kazak.  Boynundan aşağısı görünmüyor. Arkasında çaprazında duvar ve solunda perde bulunmakta.

Sayfa Görüntüleme : 1106