After Yang/ Yang`tan Sonra

Betimleyen: Zerrin TEZEL

Dikey dikdörtgen formdaki afişte,  vizon renkteki arka fonun önünde dört kişilik bir aile yer alıyor. Jake  (Collin Farrell) ve Anne  (Jodie Turner-Smith) çocukların arkasındalar. Jake, bedeni hafif sağa dönük, başı öne eğik bir şekilde duruyor. Kırkların başlarında olan Jake, siyah bir ceket, lacivert bir gömlek giymiş. Beyaz tenli olan Jake’in, dikleştirerek taranmış siyah saçları, kirli sakalları ve belirgin bıyıkları var. Sıkıntılı bir ifadesi olan Jake’in hemen solunda duran Anne bedeni ve yüzü Jake’ dönük şekilde sol profilden görüntülenmiş. Birbirlerine oldukça yakınlar. Siyahi kadının, kahverengi kıvırcık saçları kısacık. Dolgun dudakları, düzgün ve küçük  burnu var. Koyu kahverengi gözleri hafif donuk ve düşünceli şekilde bir noktaya sabitlemiş. Üzerine pembe ve turuncunun hâkim olduğu karışık renkli bol bir elbise giymiş. Jake’in hemen önünde yüzü ve bedeni afişin sağına dönük şekilde duran Yang (Justin H. Min) bulunuyor. Beyaz tenli, siyah düz saçlı 19–20 yaşlarındaki Yang, başı dik şekilde karşıya doğru düz bir ifadeyle bakıyor. Düz gelen bir burnu ve çekik gözleri olan Yang’ın kakülleri ve favorisi üçgen şekli verilerek kesilmiş. Üzerine turuncu bir gömlek giymiş ve sağ elini yanında duran Mika’ya (Malea Emma Tjandrawidjaja) doğru uzatmış. 8-9 yaşlarında olan Mika, Yang’ın elini iki eliyle sıkıca kavramış. Siyah saçları iki yandan örülmüş Mika, hafif şaşkın bir ifadeyle sağına doğru bakıyor, seyrek kaşları yukarı doğru kalkmış. Dolgun dudakları şaşkınlığın verdiği ifadeyle hafif aralanmış. Üstünde, pembe çiçek desenli lacivert bir elbise var.

Afişin en tepesinde sol kısımda “A glorius sci-fi stunner, thoughtful and spectacularly affecting.” ,“-David Ehrlich, Indiewire” yazıyor. Sağ üst kısımda ise “Colin Farrell has never been better”, “-Justin Chang, Los Angeles Times” yazıyor. Afişin üst orta kısmında büyük punto ve beyaz renkle “AFTER YANG”, hemen üzerinde daha küçük bir punto ile “A FILM BY KOGONADA” yazıları yer alıyor.

Afişin alt kısmında oval çerçeve içinde palmiye dalı ve altında “FESTIVAL DE CANNES’’, çelenk parantezin arasında ise “sundance” yazıyor. Afişin en altında film ekibi ve sponsorların isimleri bulunuyor.

Sayfa Görüntüleme : 368