Arif V 216

Arif V 216 Betimleyen: Arif Emre TİRYAKİ Dikey dikdörtgen formatlı afişin zemininde, karanlık uzayda açılan halka şeklinde, sarı ışıklar saçan bir delik var. Deliğin alt kısmında, solda sarı renkli eski model bir otomobil, sağda ise kırmızı bir roket var. Afişteki ışıklı deliğin içinden çıkarcasına sırt sırta duran Arif ve 216, üst kısımda gülümsüyorlar. Kırklı yaşların sonlarındaki Arif (Cem Yılmaz), geniş alınlı ince bıyıklı. Gözünde damla modelli, metal çerçeveli siyah güneş gözlüğü var. Saçını solundan ayıran Arif’in üstündeki çiçekli gömleğinin açık yakasından, beyaz atleti görünüyor. Arif’in sol omuz gerisindeki 216 (Ozan Güven), açık gri tenli. Kocaman açtığı gözleriyle gülümseyen 216’nın kafasının üzerinde, sadece sol tarafı kaplayan pembe bir çıkıntı var. Saç gibi duran çıkıntının ucu, burnuna doğru iniyor. Sadece sol kaşı olan 216’nın dudakları kırmızı, çenesi gamzeli. Arif ve 216’nın yanlarında, biri pembe biri mavi iki pervaneli uçak var. Arif ve 216’nın hemen önlerinde, sadece belden yukarıları görünen Garavel Usta (Özkan Uğur), Pembe Şeker/ Alev/232 (Seda Bakan) ve Besim (Zafer Algöz) var. Altmışlı yaşların ortalarındaki Garavel Usta, beyaz uzun saçlı. Kahverengi kapüşonlu pelerin benzeri kıyafetinin içinde, krem rengi bir bluz var. Boynuna büyük yuvarlak bir kolye takmış. Kalın kırlaşmış kaşları, tıraşlı bir yüzü var. Hüzünle gülümseyerek soluna doğru bakmış. 216’nın hemen önündeki Besim, uçuk pembe takım elbiseli. Favorileri kırlaşmış saçlarını sağından ayıran Besim, bıyıklı. Sol elini ceketinin yakasını tutarcasına göğsüne kaldırmış. Besim ve Garavel’in arasındaki Pembe Şeker, çift örgülü saçlarını göğsüne doğru sarkıtmış.  Sol omzuna doğru hafifçe başını eğerek gülümseyen Pembe Şeker, otuzlu yaşların başlarında, esmer. Çiçekli beyaz gömleğinin üzerine, pembe renkli örgü bir hırka giymiş. Pembe Şeker’in hemen önünde, sarı ışıklı halkanın alt kısmındaki araba ve roketin arasında, daha küçük şekilde kolajlanan sokak fotoğrafında, 216 ve Pembe şeker el ele gezerlerken fotoğraflanmış. Pembe şeker sarı kısa bir elbise, 216 kırmızı ekoseli, şortlu bir takım giymiş. Afişin en üstünde, karanlık zeminde, küçük puntolu büyük beyaz harflerle oyuncu isimleri yer alıyor. “CEM YILMAZ, OZAN GÜVEN, SEDA BAKAN, ZAFER ALGÖZ, ÖZKAN UĞUR”. İsimler üstte, soy isimler altta. Afişin ortasını kaplayan sarı ışıklı halkanın altında, altın sarısı renginde, büyük punto ve büyük harflerle “ARİF V 216” yazıyor. Arif ile 216 arasında, gri dolgulu altın rengi çerçeveli büyük “V” harfi var. “ARİF” yazısının altında, küçük puntolu büyük harflerle, “SENARYO CEM YILMAZ” , “216” yazısının altında, “YÖNETMEN KIVANÇ BARUÖNÜ” yazıyor. “V” harfinin altında, “5 OCAK” tarihi ve en altta Film sponsorları olan “NUOCK, CGV, “Arçelik,  TV8 CMYLMZ Fikir Sanat” logoları sıralanmış.

Betimleyen: Arif Emre TİRYAKİ

Dikey dikdörtgen formatlı afişin zemininde, karanlık uzayda açılan halka şeklinde, sarı ışıklar saçan bir delik var. Deliğin alt kısmında, solda sarı renkli eski model bir otomobil, sağda ise kırmızı bir roket var.

Afişteki ışıklı deliğin içinden çıkarcasına sırt sırta duran Arif ve 216, üst kısımda gülümsüyorlar. Kırklı yaşların sonlarındaki Arif (Cem Yılmaz), geniş alınlı ince bıyıklı. Gözünde damla modelli, metal çerçeveli siyah güneş gözlüğü var. Saçını solundan ayıran Arif’in üstündeki çiçekli gömleğinin açık yakasından, beyaz atleti görünüyor. Arif’in sol omuz gerisindeki 216 (Ozan Güven), açık gri tenli. Kocaman açtığı gözleriyle gülümseyen 216’nın kafasının üzerinde, sadece sol tarafı kaplayan pembe bir çıkıntı var. Saç gibi duran çıkıntının ucu, burnuna doğru iniyor. Sadece sol kaşı olan 216’nın dudakları kırmızı, çenesi gamzeli. Arif ve 216’nın yanlarında, biri pembe biri mavi iki pervaneli uçak var.

Arif ve 216’nın hemen önlerinde, sadece belden yukarıları görünen Garavel Usta (Özkan Uğur), Pembe Şeker/ Alev/232 (Seda Bakan) ve Besim (Zafer Algöz) var. Altmışlı yaşların ortalarındaki Garavel Usta, beyaz uzun saçlı. Kahverengi kapüşonlu pelerin benzeri kıyafetinin içinde, krem rengi bir bluz var. Boynuna büyük yuvarlak bir kolye takmış. Kalın kırlaşmış kaşları, tıraşlı bir yüzü var. Hüzünle gülümseyerek soluna doğru bakmış. 216’nın hemen önündeki Besim, uçuk pembe takım elbiseli. Favorileri kırlaşmış saçlarını sağından ayıran Besim, bıyıklı. Sol elini ceketinin yakasını tutarcasına göğsüne kaldırmış. Besim ve Garavel’in arasındaki Pembe Şeker, çift örgülü saçlarını göğsüne doğru sarkıtmış.  Sol omzuna doğru hafifçe başını eğerek gülümseyen Pembe Şeker, otuzlu yaşların başlarında, esmer. Çiçekli beyaz gömleğinin üzerine, pembe renkli örgü bir hırka giymiş.

Pembe Şeker’in hemen önünde, sarı ışıklı halkanın alt kısmındaki araba ve roketin arasında, daha küçük şekilde kolajlanan sokak fotoğrafında, 216 ve Pembe şeker el ele gezerlerken fotoğraflanmış. Pembe şeker sarı kısa bir elbise, 216 kırmızı ekoseli, şortlu bir takım giymiş.

Afişin en üstünde, karanlık zeminde, küçük puntolu büyük beyaz harflerle oyuncu isimleri yer alıyor. “CEM YILMAZ, OZAN GÜVEN, SEDA BAKAN, ZAFER ALGÖZ, ÖZKAN UĞUR”. İsimler üstte, soy isimler altta.

Afişin ortasını kaplayan sarı ışıklı halkanın altında, altın sarısı renginde, büyük punto ve büyük harflerle “ARİF V 216” yazıyor. Arif ile 216 arasında, gri dolgulu altın rengi çerçeveli büyük “V” harfi var. “ARİF” yazısının altında, küçük puntolu büyük harflerle, “SENARYO CEM YILMAZ” , “216” yazısının altında, “YÖNETMEN KIVANÇ BARUÖNÜ” yazıyor.

“V” harfinin altında, “5 OCAK” tarihi ve en altta Film sponsorları olan “NUOCK, CGV, “Arçelik,  TV8 CMYLMZ Fikir Sanat” logoları sıralanmış.

Sayfa Görüntüleme : 877