CALL JANE - ACİL DURUMDA JANE`İ ARA

Dikey dikdörtgen formda tasarlanan afişte Joy, (Elizabeth Banks) kahverengi döşemeli otomobilin içinde şoför mahallinde otururken yan camdan dışarda ayakta duran Virginia (Sigourney Weaver) ve ellerinde megafon, pankart ve dövizlerle yürüyüş yapan eylemciler görünüyor. 

Afişin odağında bulunun Joy, iki eliyle direksiyonu tutmuş sağ camdan ciddiyetle dışarı bakıyor. 40’lı yaşlarda, uzun boylu, ince yapılı, sarışın bir kadın. Omuz hizasındaki sarı saçlarının uçları dışa fönlü. Geniş çerçeveli, kalın bir güneş gözlüğü takıp siyah trençkot giymiş. Trençkotunun yakasından beyaz gömleği görünüyor.  

Virginia, elleri kot pantolonunun ceplerinde ayakta dikilmiş, ciddiyetle Joy’un baktığı yöne doğru bakıyor. 50’lerinde, dalgalı, kızıl saçları omuzlarına dökülmüş, kahverengi gözlü, beyaz tenli bir kadın. Lacivert kot pantolon, siyah tişört ve taba renk uzun gömlek giyip gömleğinin önünü açık bırakmış. Belinde kahverengi deri kemer takılı. Siyah tişörtünün önündeki beyaz baskıda ucunda artı işareti olan kadın simgesi var. Artı işaretinin üstündeki yuvarlağın içine yumruğunu sıkan bir el tasarlanmış. 

Afişin en üstünde “TRIUMPHANTLY CELEBRATES THE TENACITY AND POWER OF WOMEN- FILM THREAT” yazılı.

Ortada pembe, büyük harflerle yazan “YOU ARE NOT ALONE” yazısının altında “CALL JANE” yazısı sarı ve daha büyük puntolu harflerle yazılmış. Bir üstte daha küçük puntolu beyaz harflerle “ELIZABETH BANKS – SIGOURNEY WEAVER” yazıyor.  

En altta yapım ekibi ve oyuncuların yer aldığı yazılar çok küçük ve silik olduğundan afişin bu versiyonunda okunaklı değiller. 

Sayfa Görüntüleme : 309