C’OMON C’OMON- YAŞAMAYA BAK

Siyah-beyaz bir fotoğraf karesi şeklindeki afişte Jesse (Woody Norman) ve Johnny (Joaquin Phoenix) açık gri bir arka planın önünde yan yana ayaktalar. Etrafta başka hiçbir şey yok. Jesse, iki ayağını da yerden keserek havaya zıplamış kolları da havada neşeli ve enerjik dururken Johnny elleri pantolon ceplerinde, ciddi, biraz yorgun ve durgun. Afişin çevresi, eski fotoğraflarda olduğu gibi ince, beyaz bir çerçeveyle dönülmüş. Sadece alt kısımda bu çerçeve biraz daha genişleyip yaklaşık bir parmak kalınlığını alıyor.

Jesse 9-10 yaşlarında, kahverengi saçları ensesini ve alnını örten, beyaz tenli bir oğlan. Havaya zıplayınca saçları havalanmış, önü rakam baskılı kısa kollu tişörtü yukarı kalkıp göbeği görünmüş. Kot pantolon ve açık renk spor ayakkabılar giyen Jesse gülüyor.

Johnny, 40’larının sonlarında, kır saçları karışık, kısa sakallı, açık alınlı, uzun boylu, hafif göbekli, geniş omuzlu bir adam. Beyaz gömleği üzerine siyah çift düğme, mevsimlik bir mont, siyah pantolon ve beyaz spor ayakkabılar giyen Johnny, gözlerini belli belirsiz bir şekilde Jesse’den tarafa çevirmiş.

Afişteki yazıların hepsi okunaklı değil, okunabilenler şu şekilde:

En üstte beyaz harflerle “JOAQUIN PHOENIX, WOODY NORMAN”, büyük karakterlerle “C’OMON C’OMON, altta “WRITTEN AND DIRECTED BY MIKE MILLS”.

Sayfa Görüntüleme : 287