Captaın Phıllıps / Kaptan Phıllıps

Captaın Phıllıps / Kaptan Phıllıps Betimleyen: Nazlı DÜŞMEZ  Dikey konumlandırılmış olan afiş, yukarıdan aşağıya gelecek şekilde ikiye bölünmüş. Sol tarafta deniz ve küçük bir tekne var. İki erkek tekneden merdivenle bir gemiye tırmanıyor. Geminin sadece merdiven takılmış küçük bir kısmı görünüyor. Merdivende önden çıkan Bilal (Barkhad Abdirahman), elleriyle gemiye tutunmuş. Dizden kırdığı sol bacağını adım atarken yukarı kaldırmış. Sırtında asılı olan eşyanın ne olduğu seçilmiyor. Üzerinde açık renk bir gömlek ve kapri bir pantolon var, ayağı ise çıplak.  Arkasındaki Najee (Faysal Ahmed) de merdivenden çıkıyor. Najee, genç, siyahi ve atletik yapıda. Sırtında bir tüfek asılı. Üzerinde kolsuz bir bluz ve kapri bir pantolon var.  Afişin sağındaki parça daha büyük bir alanı kaplıyor. O kısımda Phillips’in (Tom Hanks) yüzü var. Phillips 45-50 yaşlarında, kır sakallı bir adam. Yüzü gemiye tırmananlara dönük, onlara bakıyor gibi. Saçları ve boynundan aşağısı görünmüyor.  Afişin en üstünde beyaz harflerle “BOURNE ULTIMATUM FİLMİNİN YÖNETMENIİNDEN” yazıyor.  Phillips’in boyun kısmına gelen alanda ise beyaz renkte, küçük puntolu harflerle “EN ÖNEMLİ ŞEY HAYATTA KALMAKTI” altında kırmızı daha büyük puntolarla “TOM HANKS” ve onun da altında beyaz kocaman puntolarla “KAPTAN PHILLIPS” yazılı.  Altta sırayla “COLUMBIA PICTURES SUNAR SCOTT RUDIN/MICHAEL DE LUCA/TRIGGER STREET YAPIMI BİR PAUL GREENGRASS FİLMİ TOM HANKS ‘CAPTAIN PHILLIPS’ BARKHAD ABDI MÜZİK HENRY JACKMAN KOSTÜM TASARIM MARK BRIDGES KURGU CHRISTOPHER ROUSE, A.C.E. YAPIM TASARIMI PAUL KIRBY GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ BARRY ACKROYD, BSC UYGULAYICI YAPIMCI GREGORY GOODMAN ELI BUSH KEVIN SPACEY UYARLANAN KİTAP A CAPTAINS DUTY: SOMALI PIRATES, NAVY SEALS, AND DANGEROUS DAYS AT SEA YAZARI RICHARD PHILLIPS VE STEPHAN TALTY SENARYO BILLY RAY YAPIM SCOTT RUDIN DANA BRUNETTI MICHAEL DE LUCA YÖNETMEN PAUL GREENGRASS” yazıyor. Sony entertainment ve columbia pictures logoları var. En altta kırmızı büyük harflerle “GERÇEK BİR HİKAYEDEN UYARLANMIŞTIR” yazıyor.

Betimleyen: Nazlı DÜŞMEZ

Dikey konumlandırılmış olan afiş, yukarıdan aşağıya gelecek şekilde ikiye bölünmüş. Sol tarafta deniz ve küçük bir tekne var. İki erkek tekneden merdivenle bir gemiye tırmanıyor. Geminin sadece merdiven takılmış küçük bir kısmı görünüyor. Merdivende önden çıkan Bilal (Barkhad Abdirahman), elleriyle gemiye tutunmuş. Dizden kırdığı sol bacağını adım atarken yukarı kaldırmış. Sırtında asılı olan eşyanın ne olduğu seçilmiyor. Üzerinde açık renk bir gömlek ve kapri bir pantolon var, ayağı ise çıplak.

Arkasındaki Najee (Faysal Ahmed) de merdivenden çıkıyor. Najee, genç, siyahi ve atletik yapıda. Sırtında bir tüfek asılı. Üzerinde kolsuz bir bluz ve kapri bir pantolon var.

Afişin sağındaki parça daha büyük bir alanı kaplıyor. O kısımda Phillips’in (Tom Hanks) yüzü var. Phillips 45-50 yaşlarında, kır sakallı bir adam. Yüzü gemiye tırmananlara dönük, onlara bakıyor gibi. Saçları ve boynundan aşağısı görünmüyor.

Afişin en üstünde beyaz harflerle “BOURNE ULTIMATUM FİLMİNİN YÖNETMENIİNDEN” yazıyor.

Phillips’in boyun kısmına gelen alanda ise beyaz renkte, küçük puntolu harflerle “EN ÖNEMLİ ŞEY HAYATTA KALMAKTI” altında kırmızı daha büyük puntolarla “TOM HANKS” ve onun da altında beyaz kocaman puntolarla “KAPTAN PHILLIPS” yazılı.

Altta sırayla “COLUMBIA PICTURES SUNAR SCOTT RUDIN/MICHAEL DE LUCA/TRIGGER STREET YAPIMI BİR PAUL GREENGRASS FİLMİ TOM HANKS ‘CAPTAIN PHILLIPS’ BARKHAD ABDI MÜZİK HENRY JACKMAN KOSTÜM TASARIM MARK BRIDGES KURGU CHRISTOPHER ROUSE, A.C.E. YAPIM TASARIMI PAUL KIRBY GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ BARRY ACKROYD, BSC UYGULAYICI YAPIMCI GREGORY GOODMAN ELI BUSH KEVIN SPACEY UYARLANAN KİTAP A CAPTAINS DUTY: SOMALI PIRATES, NAVY SEALS, AND DANGEROUS DAYS AT SEA YAZARI RICHARD PHILLIPS VE STEPHAN TALTY SENARYO BILLY RAY YAPIM SCOTT RUDIN DANA BRUNETTI MICHAEL DE LUCA YÖNETMEN PAUL GREENGRASS” yazıyor. Sony entertainment ve columbia pictures logoları var. En altta kırmızı büyük harflerle “GERÇEK BİR HİKAYEDEN UYARLANMIŞTIR” yazıyor.

Sayfa Görüntüleme : 1012