Cesur-Merida(2012)

Cesur-Merida(2012) Betimleyen:Bilge ÇAĞLAR / Boğaziçi Üniversitesi Ed 200 Dersi Öğrencisi Cesur filminin baş karakteri Merida ok ve yayı ile ayakta resmedilmiş. Karakter görselde 15-16 yaşlarında. Merida sağ ayağı biraz geride ancak yüzü ve bedeni öne bakıyor. Üzerinde ayaklarına kadar inen yeşil bir elbise var. Elbise tek parça ve kolları uzun. Dirsek kısımlarında krem rengi kumaş parçaları var. Bu kumaş parçası yaka kısmında da bulunyor ve bir astar gibi. Elbise belden sonra genişliyor. Ayağında kahverengi  düz taban ayakkabıları var.  Saçları turuncu uzun ve kıvırcık. Darmadağının saçları gür ve resimde karakterin sağına doğru uçuşmuş. Saçları açık ve bele kadar iniyor. Gözleri mavi ve yuvarlak. Kaşları turuncu ve ince. Burnu küçük. Dudakları ince ve turuncu renkte.Yanakları dolgun ve pembe.Yüzü yuvarlak. Burun çevresinde küçük turuncu çiller var. Merida’nın sol tarafında içinde ok bulunan bir kese var. Bu kese bir kemer ile bele sabitlenmiş ve Merida o kemeri sol eli ile tutuyor. Sağ eli ise sağ belinde yumruk şeklinde yapılmış ve bele dayanmış. Merida’nın yayı tel kısmı öne gelecek şekilde çaprazlama vücuttan geçirilmiş.Yay sol omuzdan sağ bacağa doğru çapraz şekilde boyundan geçirilmiş. Rengi kahverengi.

Betimleyen:Bilge ÇAĞLAR / Boğaziçi Üniversitesi Ed 200 Dersi Öğrencisi

Cesur filminin baş karakteri Merida ok ve yayı ile ayakta resmedilmiş.

Karakter görselde 15-16 yaşlarında. Merida sağ ayağı biraz geride ancak yüzü ve bedeni öne bakıyor. Üzerinde ayaklarına kadar inen yeşil bir elbise var. Elbise tek parça ve kolları uzun. Dirsek kısımlarında krem rengi kumaş parçaları var. Bu kumaş parçası yaka kısmında da bulunyor ve bir astar gibi. Elbise belden sonra genişliyor. Ayağında kahverengi  düz taban ayakkabıları var.

Saçları turuncu uzun ve kıvırcık. Darmadağının saçları gür ve resimde karakterin sağına doğru uçuşmuş. Saçları açık ve bele kadar iniyor. Gözleri mavi ve yuvarlak. Kaşları turuncu ve ince. Burnu küçük. Dudakları ince ve turuncu renkte.Yanakları dolgun ve pembe.Yüzü yuvarlak. Burun çevresinde küçük turuncu çiller var.

Merida’nın sol tarafında içinde ok bulunan bir kese var. Bu kese bir kemer ile bele sabitlenmiş ve Merida o kemeri sol eli ile tutuyor. Sağ eli ise sağ belinde yumruk şeklinde yapılmış ve bele dayanmış. Merida’nın yayı tel kısmı öne gelecek şekilde çaprazlama vücuttan geçirilmiş.Yay sol omuzdan sağ bacağa doğru çapraz şekilde boyundan geçirilmiş. Rengi kahverengi.

Sayfa Görüntüleme : 951