Chip ve Potato

Chip ve Potato Arka planında mavi bir gökyüzü, gökkuşağı ve iki adet bulut olan yatay dikdörtgen çizgi film görselinin sağ tarafında, insan formunda pug cinsi bir köpek olan Chip ve beyaz bir fare olan Potato kafalarını hafifçe sola doğru yukarı kaldırmış, gülümseyerek gökkuşağının devamına bakıyor. Chip’in avucuna sığacak büyüklükteki Potato, Chip’in kucağında duruyor.  Chip’in tüyleri bej renginde. Büyük yuvarlak bir daireden oluşan göz akının içinde siyah yuvarlak gözbebekleri var.Gözlerinin üzerinde üçer tane belirgin kirpik yer alıyor. Chip’in yüzünün tam ortasında büyük, açık kahverengi, kenarları yuvarlak bir üçgen ve bu üçgenin içinde daha küçük ve daha koyu kahverengi, kenarları yuvarlak bir üçgen var. Bu bölgede Chip’in ters üçgen şeklinde siyah burnu ve yay şeklindeki beyaz, tek parça dişi gözüküyor. Chip’in kahverengi kaşları ve kulakları havaya dikilmiş. Kafasının tepesindeyse içe doğru dönen bir tel pembe saçı var. Chip, beyaz tişört üzerine kot yelek giymiş. Pembe, fırfırlı bir eteği var ve arkadaki çıplak kuyruğu gözüküyor.  Chip kollarını önünde birleştirmiş, kucağında Potato’yu tutuyor. ,  Sadece üst vücudu gözüken Potato kocaman kafası, kocaman kulakları ve minicik elleri olan bir fare.  Kulaklarınında, dışta açık pembe, içte koyu pembe olmak üzere ikişer adet yan duran kalp şekli dikkat çekiyor. Potato’nun ters üçgen şeklinde pembe bir burnu ve siyah daire şeklinde gözleri var. Kapalı duran ters M harfi şeklindeki ağzından iki tane dişi çıkmış. Kafasının tepesinden geriye doğru taranmış beyaz saçı çıkıyor. Üzerinde ortasında mavi bir kalp deseni olan pembe, pelüş bir kapüşonlu var.

Betimleyen: Didem İPEKOĞLU (Dublaj Çevirmeni)

Arka planında mavi bir gökyüzü, gökkuşağı ve iki adet bulut olan yatay dikdörtgen çizgi film görselinin sağ tarafında, insan formunda pug cinsi bir köpek olan Chip ve beyaz bir fare olan Potato kafalarını hafifçe sola doğru yukarı kaldırmış, gülümseyerek gökkuşağının devamına bakıyor. Chip’in avucuna sığacak büyüklükteki Potato, Chip’in kucağında duruyor.

Chip’in tüyleri bej renginde. Büyük yuvarlak bir daireden oluşan göz akının içinde siyah yuvarlak gözbebekleri var.Gözlerinin üzerinde üçer tane belirgin kirpik yer alıyor. Chip’in yüzünün tam ortasında büyük, açık kahverengi, kenarları yuvarlak bir üçgen ve bu üçgenin içinde daha küçük ve daha koyu kahverengi, kenarları yuvarlak bir üçgen var. Bu bölgede Chip’in ters üçgen şeklinde siyah burnu ve yay şeklindeki beyaz, tek parça dişi gözüküyor. Chip’in kahverengi kaşları ve kulakları havaya dikilmiş. Kafasının tepesindeyse içe doğru dönen bir tel pembe saçı var. Chip, beyaz tişört üzerine kot yelek giymiş. Pembe, fırfırlı bir eteği var ve arkadaki çıplak kuyruğu gözüküyor.

Chip kollarını önünde birleştirmiş, kucağında Potato’yu tutuyor. ,

Sadece üst vücudu gözüken Potato kocaman kafası, kocaman kulakları ve minicik elleri olan bir fare.

Kulaklarınında, dışta açık pembe, içte koyu pembe olmak üzere ikişer adet yan duran kalp şekli dikkat çekiyor. Potato’nun ters üçgen şeklinde pembe bir burnu ve siyah daire şeklinde gözleri var. Kapalı duran ters M harfi şeklindeki ağzından iki tane dişi çıkmış. Kafasının tepesinden geriye doğru taranmış beyaz saçı çıkıyor. Üzerinde ortasında mavi bir kalp deseni olan pembe, pelüş bir kapüşonlu var.

Sayfa Görüntüleme : 999