Clara Sola

Betimleyen: EMİNE BERRE GÜMÜŞ

Dikey konumlandırılmış afişin en üstünde, turkuaz rengi harflerle “QUİNZAİNE, DES REALİLATEURS” ve hemen altında “CANNES 2021”, bir altta ise büyük punto ve büyük harflerle iki satır halinde “CLARA SOLA” yazılı.

Sisli bir yolda tek başına yürüyen Clara’nın esmer teni, omuzlarına uzanan koyu renk saçları ve uzun bir boyu var.  Clara’nın ifadesi sert, gözlerini bir noktaya dikili, kaşları çatılı ve elleri sıkılı halde. Turkuaz rengi, kolları açık, göğsünden yakasına kadar siyah tülle, omuzları ve yakası yine turkuaz rengi kumaşla yapılmış, uzun kat kat etekli bir gece elbisesi giyiyor. Clara sol elini sıkmış, sağ elinde ise beyaz, sarı, pembe çiçekli bir taç tutuyor. Elbisenin belinde ve yaka kısmında parlak taşlardan süsleme var. Ayrıca elbisenin en üst katı siyah ince tülden oluşuyor.

Yürüdüğü asfalt yolun iki yanında, düzensiz tahta sırıklarla sınırları çizilmiş gibi yeşil çayırlar var. Sis nedeniyle çayırların ötesi görünmüyor. Clara’nın hemen arkasında sisin yoğunluğundan belli belirsiz görünen uzun bir ağaç var. Ağacın dalları ve yaprakları sık değil. Gövdesinin en altından yukarı uzanan taze dallar da tepesindeki eski dallar da V şeklinde bir yapı oluşturmuşlar.

Clara’nın yürüdüğü yolun hemen önünde beyaz harflerle “UN FILM DE NATHALIE ALVAREZ MESEN” yazıyor. Filmin diğer bilgilerinin bulunduğu en alt kısımdaki ifadeler çözünürlük nedeniyle okunamıyor.

Sayfa Görüntüleme : 430