Delibal

Delibal Betimleyen: Emine KOLİVAR  Dikey dikdörtgen afişin üst kısmında arka plan olarak bulanık, turuncu tonlarda parıltılı daireler yer alırken alt kısımda gri ve çok bulutlu bir gökyüzü, dalgalı deniz ve üstünde sadece birkaç çalının olduğu denize nazır yüksek kayalık kullanılmış. Barış (Çağatay Ulusoy) ve Füsun (Leyla Lydia Tuğutlu), alt bedenleri bulutlu gökyüzünün içinde silinip kaybolmuş bir halde afişin orta kısmında birbirlerine tutkulu bir aşkla sarılmışlar.  Sağ profilinden görünen Füsun, sol kolunu Barış’ın omzuna dolamış, sağ eliyle Barış’ın boynunu tutuyor. Alnı, Barış’ın alnına yaslı. Sol profilinden görünen Barış, sağ elini Füsun’un beline dolamış, sol eli görünmüyor. Alınlarını birbirine yaslayan ikilinin yüzünde hüzünlü, tutku dolu bir ifade var.   Füsun, 20’lerinde, kahverengi düz saçları sırtına inen, beyaz tenli, ince dudaklı, alt çenesi hafif çıkık bir kadın. Koyu gri, kısa kollu, penye bir tişört giymiş.  Barış, 20’lerinde, geniş omuzlu, hafif uzun koyu renk saçlarını arkada kısacık bir kuyruk yapmış, kısa sakallı bir adam. Mor, kısa kollu, penye bir tişört giyen Barış’ın alt bedeni aynı Füsun gibi, gri bulutların arasında silinerek kaybolmuş. Bir martı, denizden kayalığın üzerine doğru süzülüyor, etraf çok tenha.  Afişin alt kısmında toplanmış yazılar sırasıyla şu şekilde:  Barış ve Füsun’un arasında beyaz harflerle “çağatay ulusoy, leyla lydia tuğutlu”, aşağıda el yazısı karakterlerle ve sarı renkte “Delibal”, en altta beyaz harflerle “KENDİNE İYİ BAK. ÇÜNKÜ BEN BECEREMEDİM…”

Betimleyen: Emine KOLİVAR

Dikey dikdörtgen afişin üst kısmında arka plan olarak bulanık, turuncu tonlarda parıltılı daireler yer alırken alt kısımda gri ve çok bulutlu bir gökyüzü, dalgalı deniz ve üstünde sadece birkaç çalının olduğu denize nazır yüksek kayalık kullanılmış. Barış (Çağatay Ulusoy) ve Füsun (Leyla Lydia Tuğutlu), alt bedenleri bulutlu gökyüzünün içinde silinip kaybolmuş bir halde afişin orta kısmında birbirlerine tutkulu bir aşkla sarılmışlar.

Sağ profilinden görünen Füsun, sol kolunu Barış’ın omzuna dolamış, sağ eliyle Barış’ın boynunu tutuyor. Alnı, Barış’ın alnına yaslı. Sol profilinden görünen Barış, sağ elini Füsun’un beline dolamış, sol eli görünmüyor. Alınlarını birbirine yaslayan ikilinin yüzünde hüzünlü, tutku dolu bir ifade var. 

Füsun, 20’lerinde, kahverengi düz saçları sırtına inen, beyaz tenli, ince dudaklı, alt çenesi hafif çıkık bir kadın. Koyu gri, kısa kollu, penye bir tişört giymiş.

Barış, 20’lerinde, geniş omuzlu, hafif uzun koyu renk saçlarını arkada kısacık bir kuyruk yapmış, kısa sakallı bir adam. Mor, kısa kollu, penye bir tişört giyen Barış’ın alt bedeni aynı Füsun gibi, gri bulutların arasında silinerek kaybolmuş. Bir martı, denizden kayalığın üzerine doğru süzülüyor, etraf çok tenha.

Afişin alt kısmında toplanmış yazılar sırasıyla şu şekilde:

Barış ve Füsun’un arasında beyaz harflerle “çağatay ulusoy, leyla lydia tuğutlu”, aşağıda el yazısı karakterlerle ve sarı renkte “Delibal”, en altta beyaz harflerle “KENDİNE İYİ BAK. ÇÜNKÜ BEN BECEREMEDİM…”

Sayfa Görüntüleme : 750