Dizi Ve Sinema Oyuncusu Fikret Kuşkan

Dizi Ve Sinema Oyuncusu Fikret Kuşkan

Betimleyen: Burcu Melis POLAT

Renkli portre fotoğrafta; 50li yaşlarındaki oyuncu Fikret Kuşkan, tam önündeki kadraja bakarak hafifçe gülümsüyor. Fikret Kuşkan’ın arka planı bulanıklaştırılmış. Sol arka tarafta, ışığın etkisiyle oluşmuş sarı ve parlak yuvarlaklar var. Fikret Kuşkan’ın bulunduğu yer, bir otel lobisi gibi görünüyor; sağ arkasında belli belirsiz seçilen bir asansör var. Sadece göğsünün üstü kadraja alınmış Fikret Kuşkan’ın, ayakta olup olmadığı belli anlaşılamıyor.

Esmer tenli Fikret Kuşkan’ın saçları, gri renkli kasket şapkası nedeniyle görünmüyor. Yeni alınmış sakalı, kasketinden dolayı kepçeleşmiş kulaklarına doğru uzanmış. Oval yüzüne göre biraz büyük duran burnunun ucu, hafifçe öne eğik. Burnunun üstündeki belirgin ve yatay çizgi, gözlerinin hizasında. Dış kısımları aşağı eğik olan kapaksız gözlerinin çevresi kırışık. İnce olan alt dudağıyla üst dudağı neredeyse aynı kalınlıkta. Fikret Kuşkan’ın üst dudağını kaplayan, yeni yeni çıkmaya başlamış küçük bıyığı; sakalından daha belirgin. Alnında uzun iki çizgi, biraz belirgin olan gıdısı, göz altı kırışıklıkları ve göz altı torbaları var. Eğimli bir şekilde aşağı inen göğsünden, hafif kilolu olduğu belli oluyor. Seyrek ve küçük siyah kaşlarının dış kısımları, hafif aşağı eğimli.

Fikret Kuşkan; bordo-siyah renkteki, yuvarlak yakalı bir kazak ve gri bir yelek giymiş. Koyu gri yeleğin ön kenar kısımlarından; açık gri, ince bir çizgi geçiyor. Geniş ve kısa boynuna taktığı, kehribar görümlü kolyenin bir kısmı; kazağı nedeniyle görünmüyor. Kolye; siyah bir ipe dizilen aynı boyuttaki, yuvarlak ve turuncu bocuklardan oluşmuş.

Sayfa Görüntüleme : 872