Dizi, Sinema ve Tiyatro Oyuncusu Melisa Şenolsun

Dizi, Sinema ve Tiyatro Oyuncusu Melisa Şenolsun

Betimleyen: Beyza KURAL

Oyuncu Melisa Şenolsun’un boyuna dikdörtgen, renkli, yakın çekim portre fotoğrafı bir köşesinde grilik olan beyaz bir arka plan içeriyor. Büyük kısmı saç ve yüzden oluşan fotoğraf, omuz hizasında bitiyor. Kıyafetinin sol kolunun ucunu, eli görünmeyecek şekilde ön dişleri arasında tutarak uzatmış, eğlenceli bir tavırla gülümseyerek objektife bakıyor.

20’li yaşlarındaki Şenolsun’un kıvırcık, dolgun, sarı saçları başının üzerinde mor bir lastik toka ile dağınık şekilde toplanmış. Teni beyaz. Yuvarlak yüzlü. Geniş alnının altındaki kısa, kalın kaşları koyu renkte, doğal görünümde. Badem şeklindeki gözleri ela. Saçlarının bir kısmını kapadığı kulak memeleri geniş. Sol kulağının kıkırdağında yuvarlak bir piercingin bir ucu dikkat çekiyor. Burnu küçük, ucu yanlara doğru geniş. Gülümsemesiyle burnunun yanından dudaklarına inen çizgiler dolgun yanaklarını belirginleştiriyor. Dudakları düz, dişleri beyaz ve düzenli. Göz çevresi parlak açık renkli tonlarla renklendirilmiş, yüzünde fondöten, yanaklarında pembe tonda hafif bir allık, dudaklarında parlak şeker pembesi bir ruj var.

Boğazının yarısına kadar uzanan siyah üzerine yatay beyaz çizgili uzun kollu bir penye giymiş. Dişleriyle tuttuğu bölümünde kıyafetinin iç dikişleri görünüyor.

Sesli versiyonuna ulaşmak için;

https://www.youtube.com/watch?v=cCdHNpcAy9w&ab_channel=SesliBetimlemeDerne%C4%9FiBetimlemeKumbaras%C4%B1

Sayfa Görüntüleme : 1270