Dürüst Hırsız – Honest Thief

Dürüst Hırsız – Honest Thief  Betimleyen: Emine Berre GÜMÜŞ Dikey konumlandırılmış afişin sol üst kısmında beyaz ve büyük harflerle “NEVER STEAL A MAN’S SECOND CHANCE” yazıyor. Afişte yağmurlu bir gecede, arkasından ışık vuran ve tabancasını sağ aşağıya doğru doğrultmuş olan Tom (Liam Neeson) bulunuyor. Tom 50 yaşlarında, geniş alınlı, şakakları beyazlamış koyu renk saçlı, dik burunlu ve seyrek kaşlı. Tom’un göz altları hayli kırışık ve göz çukurları derin, dudaklarını aşağı doğru büktüğü için burnu ile kaşlarının birleştiği noktada ve şakaklarında kırışıklıklar oluşmuş. Birkaç gündür tıraş olmamış gibi bıyıkları çıkmış. Tom’un üzerinde siyah renk bir kaban var. Sağ elindeki tabancayı sağ aşağı doğru doğrultmuş ve hedefine öfkeyle bakıyor. Tom’un elinin hemen altında, afişin fonu düz siyah renk olarak seçilmiş. Büyük punto ve beyaz harflerle “LIAM NEESON”, hemen altında sarı ve daha büyük punto harflerle “HONEST THIEF” yazıyor. Film ekibiyle ilgili bilgiler okunamayacak kadar silik, filme katkısı bulunanların logolarından sadece “INGENIOUS” un logosu anlaşılır halde. Bir alt satırda “#HONESTTHIEF” yanında Instagram, Twitter, Facebook logoları yer alıyor. Aşağıya doğru sırasıyla; büyük, beyaz ve kalın harflerle “BOOK NOW”, ince harflerle “WWW.HONESTTHEFMOVIE.CO.UK”, bir alt satırda sarı, büyük ve kalın harflerle “IN CINEMAS NATIONWIDE OCTOBER 23”, beyaz, büyük ve kalın harflerle ise “EXPERIENCE IT IN IMAX” yazıyor.

Betimleyen: Emine Berre GÜMÜŞ

Dikey konumlandırılmış afişin sol üst kısmında beyaz ve büyük harflerle “NEVER STEAL A MAN’S SECOND CHANCE” yazıyor. Afişte yağmurlu bir gecede, arkasından ışık vuran ve tabancasını sağ aşağıya doğru doğrultmuş olan Tom (Liam Neeson) bulunuyor.

Tom 50 yaşlarında, geniş alınlı, şakakları beyazlamış koyu renk saçlı, dik burunlu ve seyrek kaşlı. Tom’un göz altları hayli kırışık ve göz çukurları derin, dudaklarını aşağı doğru büktüğü için burnu ile kaşlarının birleştiği noktada ve şakaklarında kırışıklıklar oluşmuş. Birkaç gündür tıraş olmamış gibi bıyıkları çıkmış.

Tom’un üzerinde siyah renk bir kaban var. Sağ elindeki tabancayı sağ aşağı doğru doğrultmuş ve hedefine öfkeyle bakıyor.

Tom’un elinin hemen altında, afişin fonu düz siyah renk olarak seçilmiş. Büyük punto ve beyaz harflerle “LIAM NEESON”, hemen altında sarı ve daha büyük punto harflerle “HONEST THIEF” yazıyor. Film ekibiyle ilgili bilgiler okunamayacak kadar silik, filme katkısı bulunanların logolarından sadece “INGENIOUS” un logosu anlaşılır halde. Bir alt satırda “#HONESTTHIEF” yanında Instagram, Twitter, Facebook logoları yer alıyor.

Aşağıya doğru sırasıyla; büyük, beyaz ve kalın harflerle “BOOK NOW”, ince harflerle “WWW.HONESTTHEFMOVIE.CO.UK”, bir alt satırda sarı, büyük ve kalın harflerle “IN CINEMAS NATIONWIDE OCTOBER 23”, beyaz, büyük ve kalın harflerle ise “EXPERIENCE IT IN IMAX” yazıyor.

Sayfa Görüntüleme : 1344