Eltilerin Savaşı

Eltilerin Savaşı Betimleyen: Nazlı DÜŞMEZ  Dikey konumlandırılmış afişteki fotoğraf görkemli avizelerin olduğu bir evin salonunda çekilmiş. Afişte soldan sağa sırayla Sultan (Gupze Özay), Selim (Ferit Aktuğ), Gizem (Merve Dizdar) ve Fatih (Uraz Kaygılaroğlu) var.  Sultan, 30 yaşlarında, kumral bir kadın. Özenle fönlenen saçlarının uçları hafif kıvrık ve göğsüne kadar uzanıyor. Uzun burnu, ince dudakları ve düz kaşları var. Makyajı da saçı gibi özenle yapılmış. Üzerinde kahverengi ve krem tonlarında çiçekli bir bluz ve kırmızı bir etek var. Bacağının aşağı kısmı görünmüyor. Kolye, bileklik ve kocaman taşlı bir yüzük takmış. Sol elinin işaret parmağını Gizem’i susturur şekilde onun dudağına götürmüş. Yüzünde muzur bir gülümseme var. Sağ elinde ise kılıfı tamamen taşlarla kaplı telefonu mevcut. Tırnaklarındaki parlak oje ve saçına taktığı kırmızı taç kıyafetine benzer tonlarda seçilmiş.  Sultan’ın sol arkasında duran Selim 35-40 yaşlarında, siyah kısa saçlı, geniş alınlı ve gözlüklü bir adam. Sakalı ve bıyığı hafiften çıkmış. Üzerinde mavi-beyaz desenli bir gömlek var. Göğsünden aşağısı görünmüyor.  Sultan’ın solunda Gizem duruyor. Gizem, 28-29 yaşlarında esmer bir kadın. Koyu kahverengi, düz saçları omuzlarına uzanırken, kakülleri kaşlarına değmeyecek şekilde kesilmiş. Üzerinde yeşil renkli V yaka bir elbise var. Elbisenin üzerinde kendinden çiçek desenleri bulunuyor. Sol elini beline koymuş, sağ kolu Sultan’ın arkasında kaldığı için görünmüyor. Yüzündeki şaşkın ifade nedeniyle gözleri kocaman açılmış.  Selim’in solunda Fatih duruyor. Fatih de 30larının başında kumral bir adam. Kahverengi kısa saçları geriye doğru taranmış. Kirli sakal ve bıyığa sahip olan Fatih beyaz ve düzgün dişlerini gösterek samimi şekilde gülüyor. Üzerinde mavi gömlek ve kahverengi tonlarında bir pantolon var. Dizinden aşağısı görünmüyor.  Fondaki odada taşlı ve oldukça gösterişli iki avize ve süslü perdeler dikkat çekiyor.  Sultan ve Gizem’in ortasında kocaman beyaz harflerle “ELTİLERİN SAVAŞI” yazıyor. Eltilerin kelimesinin altı çizili. Savaşı kelimesinin yanlarında daha küçük puntolarla “SENARYO GUPSE ÖZAY” ve “YÖNETMEN ONUR BİLGETAN” yazılı.  Bir alt satırda ikişer satır halinde oyuncuların ismi yazılı “gupse ÖZAY, merve DİZDAR, ferit AKTUĞ, uraz KAYGILAROĞLU”.  Bir altta filme dair küçük puntolarla yazılı bilgiler mevcut. En altta ise solda UİP logosu, sağda NULOOK logosu var. Ortada “31 OCAKTA SİNEMALARDA” “#eltilerinsavaşı” yazıyor.

Betimleyen: Nazlı DÜŞMEZ

Dikey konumlandırılmış afişteki fotoğraf görkemli avizelerin olduğu bir evin salonunda çekilmiş. Afişte soldan sağa sırayla Sultan (Gupze Özay), Selim (Ferit Aktuğ), Gizem (Merve Dizdar) ve Fatih (Uraz Kaygılaroğlu) var.

Sultan, 30 yaşlarında, kumral bir kadın. Özenle fönlenen saçlarının uçları hafif kıvrık ve göğsüne kadar uzanıyor. Uzun burnu, ince dudakları ve düz kaşları var. Makyajı da saçı gibi özenle yapılmış. Üzerinde kahverengi ve krem tonlarında çiçekli bir bluz ve kırmızı bir etek var. Bacağının aşağı kısmı görünmüyor. Kolye, bileklik ve kocaman taşlı bir yüzük takmış. Sol elinin işaret parmağını Gizem’i susturur şekilde onun dudağına götürmüş. Yüzünde muzur bir gülümseme var. Sağ elinde ise kılıfı tamamen taşlarla kaplı telefonu mevcut. Tırnaklarındaki parlak oje ve saçına taktığı kırmızı taç kıyafetine benzer tonlarda seçilmiş.

Sultan’ın sol arkasında duran Selim 35-40 yaşlarında, siyah kısa saçlı, geniş alınlı ve gözlüklü bir adam. Sakalı ve bıyığı hafiften çıkmış. Üzerinde mavi-beyaz desenli bir gömlek var. Göğsünden aşağısı görünmüyor.

Sultan’ın solunda Gizem duruyor. Gizem, 28-29 yaşlarında esmer bir kadın. Koyu kahverengi, düz saçları omuzlarına uzanırken, kakülleri kaşlarına değmeyecek şekilde kesilmiş. Üzerinde yeşil renkli V yaka bir elbise var. Elbisenin üzerinde kendinden çiçek desenleri bulunuyor. Sol elini beline koymuş, sağ kolu Sultan’ın arkasında kaldığı için görünmüyor. Yüzündeki şaşkın ifade nedeniyle gözleri kocaman açılmış.

Selim’in solunda Fatih duruyor. Fatih de 30larının başında kumral bir adam. Kahverengi kısa saçları geriye doğru taranmış. Kirli sakal ve bıyığa sahip olan Fatih beyaz ve düzgün dişlerini gösterek samimi şekilde gülüyor. Üzerinde mavi gömlek ve kahverengi tonlarında bir pantolon var. Dizinden aşağısı görünmüyor.

Fondaki odada taşlı ve oldukça gösterişli iki avize ve süslü perdeler dikkat çekiyor.

Sultan ve Gizem’in ortasında kocaman beyaz harflerle “ELTİLERİN SAVAŞI” yazıyor. Eltilerin kelimesinin altı çizili. Savaşı kelimesinin yanlarında daha küçük puntolarla “SENARYO GUPSE ÖZAY” ve “YÖNETMEN ONUR BİLGETAN” yazılı.

Bir alt satırda ikişer satır halinde oyuncuların ismi yazılı “gupse ÖZAY, merve DİZDAR, ferit AKTUĞ, uraz KAYGILAROĞLU”.

Bir altta filme dair küçük puntolarla yazılı bilgiler mevcut. En altta ise solda UİP logosu, sağda NULOOK logosu var. Ortada “31 OCAKTA SİNEMALARDA” “#eltilerinsavaşı” yazıyor.

Sayfa Görüntüleme : 687