Final Cut- Kestik!

Dikey dikdörtgen beyaz zeminli afişin orta kısmında, kırmızı büyükçe bir kan lekesi var.

Ön planda, kan lekesinin üzerinde, film oyuncularının filmdeki sahnelerden alınmış fotoğrafları kolajlanmış. En önde, elinde baltası, üzerinde kırmızı mavi çiçek desenleri olan kısa kollu beyaz gömleğiyle, Remi/ Higuraşi (Romain Duris) var. Kırklı yaşların sonlarındaki Remi, geniş alınlı kabarık dağınık saçlı ve kirli sakallı. Remi’nin iki eliyle tuttuğu baltanın keskin kısmı, sağına doğru aşağıda duruyor. Remi’nin hemen arkasında, afişin sağ tarafında, siyah küt kesimli saçlarında mavi bant şeklinde bir bandana olan, bedeni hafifçe soluna dönük Nadia/ Natsumi (Berenice Bejo) var. Otuzlu yaşların ortalarındaki, sarı t-shirtlü Nadia, kanlı yüzünü yukarı kaldırmış, gülümseyerek bakıyor. Remi’nin sağ gerisinde, bedeni ve yüzü tamamen maviye boyanmış, beyaz t-shirtünün karın bölgesinde kan lekesi bulunan Rephael/ Ken (Finnegan Oldfield) var. otuzlu yaşların başlarındaki Raphael, dişlerini göstererek çenesini sıkmış. Gözleri bedeniyle aynı renkte. Raphael’in arkasında, kanlı yüzlü Ava/ Chinatsu (Matilda Anna Ingrid Lutz), onun yanında da ellerini pençe gibi yaparak öne uzatmış olan, kırklı yaşların sonlarında, geniş alınlı şişman Philippe/ Hosoda (Gregory Gadebois) var.

Afişin üst kısmında ortada, “FESTIVAL DE CANNES” başlıklı yazılar ve yatay oval çizgi içinde defne yaprağı sembolü var. üstündeki ve altındaki yazılar, afişin bu versiyonunda okunaklı değil. Sol tarafta kırmızı renkli büyük puntolu büyük harflerle, “ROMAIN DURIS” sağ tarafta ise “BERENICE BEJO” yazıyor.

Afişin orta bölümündeki kan lekesinin altında, yine büyük puntolu kırmızı renkli harflerle, filmin adı, “COUPEZ!” yazıyor. Film adının hemen altına,  siyah renkli harflerle, “UNE COMEDIE DE”, kırmızı renkli harflerle, “MICHAEL HAZANAVICIUS” yazıları eklenmiş.

Alt kısımdaki oyuncu isimleri daha küçük puntolarla yazılmış. “GREGORY GADEBOIS, FINNEGANOLDFIELD, MATILDA LUTZ, SEBASTIAN CHASSAGNE, RAPHAEL QUENARD, LYES SALEM, SIMONE HAZANAVICIUS, AGNES HURSTEL, CHARLIE DUPONT, JEAN-PASCAL ZADI”

En alttaki film ekibi ve görevleri bölümündeki yazılar, afişin bu versiyonunda okunaklı değil.

Sayfa Görüntüleme : 258