Fotoğrafın Adı Bilinmiyor

Fotoğrafın adı bilinmiyor  Fotoğrafçı: Sean Tucker  Betimleyen: Serra ULUSOY  (Boğaziçi Üniversitesi, ED200 dersi öğrencisi)  Siyah beyaz olan fotoğraf dikey dikdörtgen şeklinde.  Fotoğraf yerden yüksekte bir yerde çekilmiş. Fotoğrafın altında direkler  görülüyor ve direklerin bitiminde dikdörtgen parsellerden oluşan bir yer tabanı  var.  Fotoğrafın dikey doğrultusundan olacak şekilde tam ortasından tırtıklı ucu olan bir gölgelik geçiyor. Bu gölge alan fotoğrafın sol yarısını kaplıyor. Fotoğrafın sağ yarısında  ise parsellerden oluşan zemin ve bir insan var. Bu kişi tepeden görülmekte. Gölgesi yaklaşık kırk beş açı yapacak şekilde gözükmekte. Bir sırt çantası var.

Fotoğrafçı: Sean Tucker

Betimleyen: Serra ULUSOY  (Boğaziçi Üniversitesi, ED200 dersi öğrencisi)

Siyah beyaz olan fotoğraf dikey dikdörtgen şeklinde.

Fotoğraf yerden yüksekte bir yerde çekilmiş. Fotoğrafın altında direkler  görülüyor ve direklerin bitiminde dikdörtgen parsellerden oluşan bir yer tabanı  var.

Fotoğrafın dikey doğrultusundan olacak şekilde tam ortasından tırtıklı ucu olan bir gölgelik geçiyor. Bu gölge alan fotoğrafın sol yarısını kaplıyor. Fotoğrafın sağ yarısında  ise parsellerden oluşan zemin ve bir insan var. Bu kişi tepeden görülmekte. Gölgesi yaklaşık kırk beş açı yapacak şekilde gözükmekte. Bir sırt çantası var.

Sayfa Görüntüleme : 935