Friends (Arkadaşlar)

Fotoğrafçı: Franco Maffei  Betimleyen: Serra ULUSOY (Boğaziçi Üniversitesi, ED200 dersi öğrencisi)  Siyah beyaz olan fotoğraf yatay dikdörtgen şeklinde. Fotoğrafın ortasında, yaslanmaya bölgesi olamayan bir bank var ve üstünde bir köpek ve bir erkek oturuyor.  Erkek sağ tarafta köpek ise erkeğin solunda oturuyor. İkisinin de arkası dönük. Erkeğin bacak bacak üstüne attığı görülüyor ve sağ yanında küçük bir çanta duruyor. Erkek, orta yaşlı görünüyor. Siyah ceket ve pantolon giymiş. Köpek beyaz, tasması var ve orta büyüklükte.  Bankın önünde yoldan bir şerit geçiyor  ve bankın arkasında yuvarlak bir rögar kapağı var. Kapağın arkasından da dikdörtgen parsellerle bir kaldırım var. Kapağın önündeki, arkasındaki şeritler ve bank birbirine paralel.  Bankın yaslanma bölgesi yok. Sağın bir ayağı ve solunda bir ayağı var ve yüksekliği ne az ne çok.

Fotoğrafçı: Franco Maffei

Betimleyen: Serra ULUSOY (Boğaziçi Üniversitesi, ED200 dersi öğrencisi)

Siyah beyaz olan fotoğraf yatay dikdörtgen şeklinde. Fotoğrafın ortasında, yaslanmaya bölgesi olamayan bir bank var ve üstünde bir köpek ve bir erkek oturuyor.

Erkek sağ tarafta köpek ise erkeğin solunda oturuyor. İkisinin de arkası dönük. Erkeğin bacak bacak üstüne attığı görülüyor ve sağ yanında küçük bir çanta duruyor. Erkek, orta yaşlı görünüyor. Siyah ceket ve pantolon giymiş. Köpek beyaz, tasması var ve orta büyüklükte.

Bankın önünde yoldan bir şerit geçiyor  ve bankın arkasında yuvarlak bir rögar kapağı var. Kapağın arkasından da dikdörtgen parsellerle bir kaldırım var. Kapağın önündeki, arkasındaki şeritler ve bank birbirine paralel.

Bankın yaslanma bölgesi yok. Sağın bir ayağı ve solunda bir ayağı var ve yüksekliği ne az ne çok.

 

Sayfa Görüntüleme : 914