Gateway

Afiş Betimlemesi: Emine Berre Gümüş

Dikey konumlandırılmış afişin üçte ikisinin fonu siyah renkte. En üstte beyaz renkle, soy isimleri daha büyük puntoyla olacak şekilde oyuncuların isimleri büyük harflerle yazılmış. “SHEA WHIGHAM”, “OLIVIA MUNN”, “WITH FRANK GRILLO”, “AND BRUCE DERN”. İsimlerin hemen altında, “THE” ifadesi daha ufak “GATEWAY” kelimesi daha büyük olacak şekilde filmin adı kirletilmiş turuncu renkle yazılmış. Filmin adının hemen altında beyaz büyük harflerle, iki satır halinde “HE WATCHES OVER HER. NOW THEY’RE WATCHING HIM” yazıyor.
Yazıların hemen altında, Jud Parker (Shea Whigham), Dahlia (Olivia Munn) ve Duke(Frank Grillo)’nun filmdeki bazı anlardan alınmış üst beden fotoğrafları var. En solda Parker yer alıyor; Parker kırklarının sonlarında, kırlaşmış düz ve gür saçları geriye doğru taranmış, favorileri uzun, bıyıkları, dudak ve çene altındaki sakalı düzgünce kesilmiş. Gözleri kısık, alnında, göz çevresinde ve kaş arasında derin çizgiler var, cildi güneşten yıpranmış gibi kuru. Gözleri koyu renk, kaşları belirgin, dudakları ince ve üzerinde koyu renkli, bisiklet yaka bir tişört var. Ortada duran Dahlia, 30’larında, esmer, siyah uzun saçlı, düzgün ve dolgun kaşlı, iri renkli gözlü, çıkık elmacık kemikli, düzgün burunlu, üst dudağı hafif kalkık esmer bir kadın. Kaşları sorgular bir ifade ile hafifçe kalkmış, dudakları aralanmış. Uzun saçları, üzerindeki kot ceketin omuzlarından aşağı dökülüyor.
Duke, Dahlia’yla sırt sırta vermiş gibi konumlandırılmış. Esmer, 30’larında, geniş alınlı, açık renk gözlü, silik kaşlı, ucu top şeklinde iri burunlu, iri dudaklı, ela gözlü, kirli sakal ve bıyıklı. Alnı hayli geniş olan Duke’ün düz saçları düzgün bir şekilde yukarı doğru taranmış, şekillendirilmiş. Üzerinde yaldızlı işlemeden yaprak desenli, siyah kadife bir gömlek var. Dük, sağ omzu üzerinden uzağa doğru bakıyor. Dahlia’nın omzu, üçlünün fotoğraflarının hemen altındaki filmden alınmış bir karedeki Parker’ın otomobilinin sarı ışıkları ile aydınlanmış. Parker’ın koyu renkli spor arabasının arka ve ön farlarından çıkan ışık, afişin alt kısmını sarı-turuncu tonlarda renklendirmiş. Parker, arabasının yanında, sağ elindeki tabancayı karşısındakine doğrultmuş şekilde duruyor. Kaşları çatık, sol eli gömleğinin içinde, bedeni belinden hafifçe bükülmüş gibi. Parker’ın ayakları görüntünün altındaki yansımada kaybolmuş. Afişin en altında, filmde yer alan oyuncuların ve yapım ekibinin isimleri yazılı.
“LIONSGATE GRINSTONE ENTERTAINMENT PRESENT, METALWORKS PICTURES PRODUCTION, SHEA WHIGHAM, OLIVIA MUNN, TARYN MANNING, MARK BOONE JUNIOR, KEITH DAVID, TAEGEN BURNS, ALIX WRAITH WITH FRANK GRILLO AND BRUCE DERN, “THE GATEWAY”, CASTING DIRECTOR SUSAN SHOPMAKER, CSA, MUSIC SUPERVISIOR ALIX BROWN, COMPOSER ALEC PURO, COSTUME DESIGNERS CHRISTOPHER OROZA AND LAURA CRISTINA ORTIZ, EDITOR SUZY ELMIGER, ACE, PRODUCTION DESIGNER MICHAEL FITZGERALD, DIRECTOR OF PHOTOGRAPHY BRYAN NEWMAN, CO-PRODUCERS STEVIE CURTIS W JEFFERY FRITZZELL, EXECUTIVE PRODUCERS JAMES T. RUSSELL JEREMY SALVADOR, PRODUCED BY ANDREW LEVITAS STEPHEN ISRAEL, SCREEN STORY BY ALEX FELIX BENDANA, SCREEN PLAY BY ALEX FELIX BENDANA AND ANDREW LEVITAS AND MICHELE CIVETTA, DIRECTED BY MICHELE CIVETTA”.
Hemen altında “COPYRIGHT 2020 GATEWAY FILM LLC ALL RIGHTS RESERVED” yazıyor. Afişin en altında ise, soldan sağa sırayla R-Rated (filmin 17 yaş altındakilerin izlemesinin uygun olmadığını gösterir), “grindstone entertainment group”, METALWORKS PICTURES”, “ROUGE BLACK” VE “LIONSGATE” logoları yer alıyor.

Sayfa Görüntüleme : 407