Harry Potter And The Philosopher`s Stone / Harry Potter Felsefe Taşı Filmi -Severus Snape

Harry Potter And The Philosopher`s Stone / Harry Potter Felsefe Taşı Filmi -Severus Snape- Betimleyen: Sedef TAYLAN /  Boğaziçi Üniversitesi ED 200 Dersi Öğrencisi  Dikey dikdörtgen fotoğrafın ortasında belden yukarısı gözüken Severus Snape (Alan Rickman) iki eliyle asasının uçlarından tutarak ayakta duruyor. Arka planda büyük gri tuğlalardan oluşan kubbe şeklinde bir tavan gözüküyor. Altın sarısı detayları olan duvarda cam şişeler bulunuyor.  Severus Snape ellili yaşlarının ortasında görünen beyaz tenli bir erkek. Siyah, parlak ve düz saçları omuz hizasının biraz yukarısında son buluyor. Kulakları saçlarının arkasında kalmış. Geniş bir alnı ve çenesi kemikli oval bir yüzü var. Siyah kaşları hafif çatılmış ve iki kaşının ortasında bir çizgi belirmiş. Küçük kahverengi gözlerinin altında göz altı torbaları belirmiş. Gözleri endişeli bir şekilde yere doğru bakıyor. Uzun ve kemikli burnunun kenarlarından dudak çevresine doğru derin çizgiler gözüküyor. Üst dudağı alt dudağından daha ince. Soluk renkte dudakları hafif aralık ve düz bir biçimde duruyor. Kafasını hafif sağa doğru çevirerek poz vermiş. Çenesinde ve dudak kenarlarında kırışıklıklar var.  Boğazlı, siyah renkte ve dar bir kaban giymiş. Kabanın altında, boynundan ve kol manşetlerinden görünen beyaz renkli gömlek tarzı bir kıyafet var. Sağ eliyle siyah renkli, düz asasını kavramış, diğer eliyle ise asanının diğeri ucunu tutmuş. Snape’in önünde bulanık bir biçimde cam şişelerin tepe kısımları gözüküyor.

Betimleyen: Sedef TAYLAN /  Boğaziçi Üniversitesi ED 200 Dersi Öğrencisi

Dikey dikdörtgen fotoğrafın ortasında belden yukarısı gözüken Severus Snape (Alan Rickman) iki eliyle asasının uçlarından tutarak ayakta duruyor. Arka planda büyük gri tuğlalardan oluşan kubbe şeklinde bir tavan gözüküyor. Altın sarısı detayları olan duvarda cam şişeler bulunuyor.

Severus Snape ellili yaşlarının ortasında görünen beyaz tenli bir erkek. Siyah, parlak ve düz saçları omuz hizasının biraz yukarısında son buluyor. Kulakları saçlarının arkasında kalmış. Geniş bir alnı ve çenesi kemikli oval bir yüzü var. Siyah kaşları hafif çatılmış ve iki kaşının ortasında bir çizgi belirmiş. Küçük kahverengi gözlerinin altında göz altı torbaları belirmiş. Gözleri endişeli bir şekilde yere doğru bakıyor. Uzun ve kemikli burnunun kenarlarından dudak çevresine doğru derin çizgiler gözüküyor. Üst dudağı alt dudağından daha ince. Soluk renkte dudakları hafif aralık ve düz bir biçimde duruyor. Kafasını hafif sağa doğru çevirerek poz vermiş. Çenesinde ve dudak kenarlarında kırışıklıklar var.

Boğazlı, siyah renkte ve dar bir kaban giymiş. Kabanın altında, boynundan ve kol manşetlerinden görünen beyaz renkli gömlek tarzı bir kıyafet var. Sağ eliyle siyah renkli, düz asasını kavramış, diğer eliyle ise asanının diğeri ucunu tutmuş. Snape’in önünde bulanık bir biçimde cam şişelerin tepe kısımları gözüküyor.

Sayfa Görüntüleme : 808