Harry Potter And The Philosopher`s Stone / Harry Potter Felsefe Taşı Filmi - Quirinus Quirrell

Harry Potter And The Philosopher`s Stone / Harry Potter Felsefe Taşı Filmi - Quirinus Quirrell  Filmden bir kare olduğu anlaşılan yatay dikdörtgen şeklindeki fotoğrafın ortasında Quirinus Quirrell (Ian Hart) yüzünde tiksinmiş bir ifadeyle yukarı doğru bakıyor.  Quirrell, otuzlu yaşlarının ortalarında gözüken bir erkek. Beyaz bir ten rengine sahip. Kafasında defalarca sarılmış mor renkli bir eşarp var. Kulaklarının yarısı bu sarığın arkasında kalmış. Eşarbın ucu önünden aşağı doğru sarkıyor. Sarkan uç sonrasında sağ omuzun üzerine düz bir biçimde atılmış.  Oval bir yüzü ve seyrek kaşları var.  Küçük gözleri yukarı doğru bakıyor. İnce burnunun kenarlarından dudak çevresine doğru çizgiler belirmiş. Soluk renkte dudakları hafif aralanmış ve sola doğru yukarı kalkmış, bu hareketi yüzüne tiksinmiş bir ifade vermiş.  Düz bir çenesi var.  Beyaz renkte gömleğinin üzerine siyah bir kravat takmış. Üzerine kahverengi bir pardösü giymiş. Arka planda kenarlarında altın rengi işlemeler bulunan puslu bir ayna var. Aynada Quirrell’in arkasının yansıması gözüküyor.

Betimleyen: Sedef TAYLAN /  Boğaziçi Üniversitesi ED 200 Dersi Öğrencisi

Filmden bir kare olduğu anlaşılan yatay dikdörtgen şeklindeki fotoğrafın ortasında Quirinus Quirrell (Ian Hart) yüzünde tiksinmiş bir ifadeyle yukarı doğru bakıyor.

Quirrell, otuzlu yaşlarının ortalarında gözüken bir erkek. Beyaz bir ten rengine sahip. Kafasında defalarca sarılmış mor renkli bir eşarp var. Kulaklarının yarısı bu sarığın arkasında kalmış. Eşarbın ucu önünden aşağı doğru sarkıyor. Sarkan uç sonrasında sağ omuzun üzerine düz bir biçimde atılmış.

Oval bir yüzü ve seyrek kaşları var.  Küçük gözleri yukarı doğru bakıyor. İnce burnunun kenarlarından dudak çevresine doğru çizgiler belirmiş. Soluk renkte dudakları hafif aralanmış ve sola doğru yukarı kalkmış, bu hareketi yüzüne tiksinmiş bir ifade vermiş.  Düz bir çenesi var.

Beyaz renkte gömleğinin üzerine siyah bir kravat takmış. Üzerine kahverengi bir pardösü giymiş. Arka planda kenarlarında altın rengi işlemeler bulunan puslu bir ayna var. Aynada Quirrell’in arkasının yansıması gözüküyor.

Sayfa Görüntüleme : 1030