Harry Potter And The Philosopher`s Stone / Harry Potter Ve Felsefe Taşı Filmi - Draco Malfoy

Harry Potter And The Philosopher`s Stone / Harry Potter Ve Felsefe Taşı Filmi - Draco Malfoy- Betimleyen: Sedef TAYLAN /  Boğaziçi Üniversitesi ED 200 Dersi Öğrencisi  Arka planı gri renkte olan dikey dikdörtgen şeklindeki fotoğrafın ortasında Draco Malfoy (Tom Felton), kafasını hafif eğip gözlerini yukarı kaldırmış bir bakışla yüzü dönük poz vermiş.  Draco, 11 yaşlarında bir oğlan çocuğu. Parlak, açık sarı saçları düz bir biçimde arkaya doğru taranmış. Uzun, ince bir yüzü var. Kafası hafif yana eğik olduğundan sadece sol kulağı gözükmüş. Beyaz bir ten rengine sahip. Geniş bir alnı ve küçük bir çenesi var. Açık sarı renginden kaşlarının altında küçük mavi gözleriyle doğrudan objektife bakıyor. Küçük burnunun ucu yuvarlak. Alt dudağı üst dudağından daha kalın ve dudakları kapalı biçimde düz duruyor.  İçine krem rengi bir gömlek giymiş. Üzerine gri ve yeşil renkte şeritleri olan bir kravat takmış. Üzerine siyah bir cüppe giymiş ve önünü bağlamış. Cüppenin sol göğsünde Slytherin amblemi var. Amblem, yeşil renkte alt kısmı sivrileşmiş kalkan biçimindeki şeklin ortasında dili dışarı çıkmış ve kuyruğu yukarı doğru kıvrılmış gri renkte bir yılan figüründen oluşuyor.

Betimleyen: Sedef TAYLAN /  Boğaziçi Üniversitesi ED 200 Dersi Öğrencisi

Arka planı gri renkte olan dikey dikdörtgen şeklindeki fotoğrafın ortasında Draco Malfoy (Tom Felton), kafasını hafif eğip gözlerini yukarı kaldırmış bir bakışla yüzü dönük poz vermiş.

Draco, 11 yaşlarında bir oğlan çocuğu. Parlak, açık sarı saçları düz bir biçimde arkaya doğru taranmış. Uzun, ince bir yüzü var. Kafası hafif yana eğik olduğundan sadece sol kulağı gözükmüş. Beyaz bir ten rengine sahip. Geniş bir alnı ve küçük bir çenesi var. Açık sarı renginden kaşlarının altında küçük mavi gözleriyle doğrudan objektife bakıyor. Küçük burnunun ucu yuvarlak. Alt dudağı üst dudağından daha kalın ve dudakları kapalı biçimde düz duruyor.

İçine krem rengi bir gömlek giymiş. Üzerine gri ve yeşil renkte şeritleri olan bir kravat takmış. Üzerine siyah bir cüppe giymiş ve önünü bağlamış. Cüppenin sol göğsünde Slytherin amblemi var. Amblem, yeşil renkte alt kısmı sivrileşmiş kalkan biçimindeki şeklin ortasında dili dışarı çıkmış ve kuyruğu yukarı doğru kıvrılmış gri renkte bir yılan figüründen oluşuyor.

Sayfa Görüntüleme : 1029