Harry Potter And The Philosopher`s Stone / Harry Potter Ve Felsefe Taşı Filmi - Rubeus Hagrid

Harry Potter And The Philosopher`s Stone / Harry Potter Ve Felsefe Taşı Filmi - Rubeus Hagrid-Betimleyen: Sedef TAYLAN /  Boğaziçi Üniversitesi ED 200 Dersi Öğrencisi Dikey dikdörtgen fotoğrafın ortasında Rubeus Hagrid (Robbie Coltrane) ifadesiz bir suratla sol tarafa doğru bakarak ayakta duruyor. Arka planın sol tarafında ince, dikdörtgen, gri taşlardan oluşan bir duvar ve Hagrid’in arkasında dikdörtgen kafesleri olan bir pencere var. Arka planın sağ tarafı parlamış.  Hagrid ellili yaşlarında gözüken ve iri yapılı bir erkek. Omuzlarına dökülen gür, kahverengi, dalgalı saçları var. Sakalları da saçlarıyla aynı hizada ve saçlarıyla birleşmiş gibi duruyor. Kulakları saçlarının arkasında kalmış. Yuvarlak bir yüzü var. Alnında belli belirsiz düz çizgiler gözüküyor. Kalın kahverengi kaşlarının altındaki küçük, koyu renkli gözleri tam açılmış ve göz altı torbaları belli oluyor. Dudakları hafif aralık duruyor. Bıyıkları dudak çevresini sarmış. Buğday ten rengine sahip ve dudakları da ten rengiyle aynı renkte duruyor.   İri bir vücudu olan Rubeus Hagrid üstüne kahverengi bir kaban giymiş. Kolları iki yanda düz duruyor. Kabanın kollarını saran yatay şeritler, düğmelenmiş. Kabanın geniş yakaları katlanmış, önü açık duruyor ve sağ önünde 4 adet yuvarlak, kahverengi düğme var. İçine koyu renkte düğmeleri olan koyu kırmızı bir gömlek giymiş. Gömleğin üstüne giydiği kahverengi, süet ceketin 7 adet krem renkte parlak düğmesi var. Bu kıyafetin ilk 4 düğmesi açık ve tam göbeğinin üstünden geçen kalın, kahverengi, deri bir kemer takmış. Kemerin gri metal renkte bir tokası var. Bu kemer göbeğini sıkmış gibi duruyor.

Betimleyen: Sedef TAYLAN /  Boğaziçi Üniversitesi ED 200 Dersi Öğrencisi

Dikey dikdörtgen fotoğrafın ortasında Rubeus Hagrid (Robbie Coltrane) ifadesiz bir suratla sol tarafa doğru bakarak ayakta duruyor. Arka planın sol tarafında ince, dikdörtgen, gri taşlardan oluşan bir duvar ve Hagrid’in arkasında dikdörtgen kafesleri olan bir pencere var. Arka planın sağ tarafı parlamış.

Hagrid ellili yaşlarında gözüken ve iri yapılı bir erkek. Omuzlarına dökülen gür, kahverengi, dalgalı saçları var. Sakalları da saçlarıyla aynı hizada ve saçlarıyla birleşmiş gibi duruyor. Kulakları saçlarının arkasında kalmış. Yuvarlak bir yüzü var. Alnında belli belirsiz düz çizgiler gözüküyor. Kalın kahverengi kaşlarının altındaki küçük, koyu renkli gözleri tam açılmış ve göz altı torbaları belli oluyor. Dudakları hafif aralık duruyor. Bıyıkları dudak çevresini sarmış. Buğday ten rengine sahip ve dudakları da ten rengiyle aynı renkte duruyor.

İri bir vücudu olan Rubeus Hagrid üstüne kahverengi bir kaban giymiş. Kolları iki yanda düz duruyor. Kabanın kollarını saran yatay şeritler, düğmelenmiş. Kabanın geniş yakaları katlanmış, önü açık duruyor ve sağ önünde 4 adet yuvarlak, kahverengi düğme var. İçine koyu renkte düğmeleri olan koyu kırmızı bir gömlek giymiş. Gömleğin üstüne giydiği kahverengi, süet ceketin 7 adet krem renkte parlak düğmesi var. Bu kıyafetin ilk 4 düğmesi açık ve tam göbeğinin üstünden geçen kalın, kahverengi, deri bir kemer takmış. Kemerin gri metal renkte bir tokası var. Bu kemer göbeğini sıkmış gibi duruyor.

Sayfa Görüntüleme : 856