Haunt/Kabus Evi

Haunt/Kabus Evi

Afişi Betimleyen: Zerrin TEZEL

Dikey konumlandırılmış afişin görselini gözleri oyuk, farklı renkli maskeler oluşturuyor. Afişin en solundaki sol yarısı görünen şeytan maskesinin rengi turuncu, göz oyuğunun kenarında hardal sarısı renginde kalın bir çerçeve bulunuyor, aynı renk burun kenarından dudağa doğru kıvrımlı bir çizgi halinde uzanıyor, bu çizgi dudak üstündeki yatay yeşil çizgiyle birleşiyor. Sarı renkli aralık olan dudağın arasından sivri beyaz dişler görünüyor. Turuncu maskenin sağ yarısını kapatan palyaço maskesinin zemini beyaz renkte, bombeli kırmızı bir burun, göz oyuğunun üstünde ve altında üçgene benzeyen mavi bölümler var, kalın kapalı dudaklar kırmızı renkte.  Palyaço afişinin alın kısmını örtecek şekilde beyaz zeminli bir hayalet maskesinin göz ve ağız oyukları görünüyor. Afişin en sağ kısmında palyaço maskesinin sağ yarısını örten ve sadece sol yarısı görünen bir zombi maskesi var. Açık mavi renkteki zombi maskesinin gözleri oyuk, kabartılı burun bölümünün altındaki açık olan ağız kısmında görünen sarı sivri dişler dikkat çekiyor.

Afişte, palyaço maskesinin göz oyuğuna denk gelecek şekilde büyük beyaz harfler, küçük puntoyla “SOME MONSTERS ARE REAL” ibaresi yer alıyor.

Afişin alt yarısını ortalayacak şekilde büyük punto ve büyük harflerle “HAUNT”, bunun üstünde “FROM THE WRITERS OF A QUIET PLACE” hemen sağında “AND PRODUCER ELI ROTH” yazmakta.

Altta ise, büyük harflerle, beş satır halinde film ekibinin isimleri bulunuyor. Soldan sağa, “MOMENTUM PICTURES AND SIREARRA PICTURES PRESENT A BROKEN ROAD NICKEL CITY PICTURES PRODUCTION “HAUNT” KATIE STEVENS WILL BRITTAIN LAURYN MCCLAIN MUSIC BY TOMANDANDY EDITED BY TEREL GIBSON PRODUCTION DESIGNER AUSTIN GORG DIRECTOR OF PHOTOGRAPHY RYAN SAMU EXECUTIVE PRODUCERS NICK MEYER MARC SCHABERG JOSIE LIANG TOBIAS WEYMAR JON WAGNER SEAN ROBINS JEREMY STEIN PRODUCED BY TODD GARNER MARK FASONA VISHAL RUNGTA  ANKUR RUNGTA ELI ROTH WRITTEN AND DIRECTED BY SCOTT BECK AND BRYAN WOODS”, bir alt satırında daha küçük punto ve harflerle, “Motion Picture Copyright Danger House Co. LLC. All Rights Reserved” ibaresi yer almakta. En altta ise yapımcı firma logolarının ortasında yer alacak şekilde beyaz büyük harflerle “FRIDAY THE 13th of SEPTEMBER” yazısı bulunuyor. 

Sayfa Görüntüleme : 735