Hiçliğin Portresi

Hiçliğin Portresi Fotoğrafçı: Ömer Ayazlı Betimleyen: Seher OKYAR (Çukurova Üniversitesi öğrencisi) Yatay dikdörtgen, renkli fotoğrafta sarı renkte harabe duvara yansıyan erkek silüeti yer alıyor. Duvarın asıl rengi mavi ve duvarın dış katmanı dökülünce ortaya sarı renkte bir duvar çıkmış. Oldukça kirli ve eski bir görünüme sahip olan duvara karşıdan bir ışık yansıtılmış. Duvarda silüeti görünen erkek duvar sağına gelecek biçimde yan bir şekilde sandalyeye oturmuş. Silüetteki erkeğin burnu küçük ve düzgün, sakalları ve bıyığı var. Üzerinde bir gömlek var saçları kısa ve dalgalı. Erkeğin baktığı yönde, duvarın solunda bir kolon görünüyor.

Fotoğrafçı: Ömer Ayazlı

Betimleyen: Seher OKYAR (Çukurova Üniversitesi öğrencisi)

Yatay dikdörtgen, renkli fotoğrafta sarı renkte harabe duvara yansıyan erkek silüeti yer alıyor. Duvarın asıl rengi mavi ve duvarın dış katmanı dökülünce ortaya sarı renkte bir duvar çıkmış.

Oldukça kirli ve eski bir görünüme sahip olan duvara karşıdan bir ışık yansıtılmış. Duvarda silüeti görünen erkek duvar sağına gelecek biçimde yan bir şekilde sandalyeye oturmuş.

Silüetteki erkeğin burnu küçük ve düzgün, sakalları ve bıyığı var. Üzerinde bir gömlek var saçları kısa ve dalgalı. Erkeğin baktığı yönde, duvarın solunda bir kolon görünüyor.

Sayfa Görüntüleme : 1004