Hüzün

Hüzün Yatay dikdörtgen siyah beyaz fotoğrafta yaşlı bir erkek hafif soluna dönerek kameraya bakar biçimde poz vermiş. Dudakları kapalı ve gülümsemeden durmuş. Görüntü erkeğin başının biraz üzerinden başlayıp omuzlarında bitmiş. Görüntüsü yetmiş yaşın üzerinde. Ne çok zayıf ne de çok kilolu. Esmer bir ten rengine sahip. Başında siyah kareli bir puşi var. Boynunu kapatmayarak omuzlarından arkasına salmış.  Yaşlı erkek kare yüz şekline sahip. Alnı, iki kaşının ortası, göz kapakları, gözaltları, yanakları, çenesi ve boynu genel olarak buruşuk bir görünümde ve derin çizgilere sahip. Dar bir alnı var. Siyah renkli kaşları hafif gür ve biraz kırlaşmış. Orta uzunlukta ve gözlerinin bitişine doğru yoğunlaşmış. İki kaşının ortası oldukça açık. Gözleri koyu renk ve orta büyüklükte. Göz kapakları sarkmış. Büyük göz altı torbalarına sahip.  Erkeğin burnu geniş ve büyük. Ucu aşağı doğru bıyığının üzerine düşmüş. Beyaz renginde bıyıkları burnu  ve dudağı arasını kaplamış. Kenarları aşağı sarkmamış. Dudakları ise orta kalınlıkta.   Üzerinde siyah bir gömlek var. Boynunu biraz açıkta bırakmış. Boyun damarları belirgin.  Arka planda bir evin beyaz renkli kapısı ve iki tane ağaç var. Ağaçlar fotoğrafın solunda, evin kapısı ise sağ tarafta çıkmış.

Fotoğrafçı: Devran Şimşek

Betimleyen: Eda Nur YASTI (Çukurova Üniversitesi öğrencisi)

Yatay dikdörtgen siyah beyaz fotoğrafta yaşlı bir erkek hafif soluna dönerek kameraya bakar biçimde poz vermiş. Dudakları kapalı ve gülümsemeden durmuş. Görüntü erkeğin başının biraz üzerinden başlayıp omuzlarında bitmiş. Görüntüsü yetmiş yaşın üzerinde. Ne çok zayıf ne de çok kilolu. Esmer bir ten rengine sahip. Başında siyah kareli bir puşi var. Boynunu kapatmayarak omuzlarından arkasına salmış.

Yaşlı erkek kare yüz şekline sahip. Alnı, iki kaşının ortası, göz kapakları, gözaltları, yanakları, çenesi ve boynu genel olarak buruşuk bir görünümde ve derin çizgilere sahip. Dar bir alnı var. Siyah renkli kaşları hafif gür ve biraz kırlaşmış. Orta uzunlukta ve gözlerinin bitişine doğru yoğunlaşmış. İki kaşının ortası oldukça açık. Gözleri koyu renk ve orta büyüklükte. Göz kapakları sarkmış. Büyük göz altı torbalarına sahip.

Erkeğin burnu geniş ve büyük. Ucu aşağı doğru bıyığının üzerine düşmüş. Beyaz renginde bıyıkları burnu

ve dudağı arasını kaplamış. Kenarları aşağı sarkmamış. Dudakları ise orta kalınlıkta. 

Üzerinde siyah bir gömlek var. Boynunu biraz açıkta bırakmış. Boyun damarları belirgin.

Arka planda bir evin beyaz renkli kapısı ve iki tane ağaç var. Ağaçlar fotoğrafın solunda, evin kapısı ise sağ tarafta çıkmış.

Sayfa Görüntüleme : 949