In A World – Bu Dünyada

Betimleyen: Emine Berre GÜMÜŞ  Dikey konumlandırılmış afişin solunda Carol’ın (Lake Bell) yüzünün sol yarısı, sağda ise filmle ilgili bilgilerin olduğu yazılar bulunuyor. Arka fon, kayıt stüdyosunun kabartılı duvarından oluşuyor  Carol, 30larının başında, kumral, kızıl saçlı, yeşil gözlü genç bir kadın. Yüzünün yarısı, ve omuz başları göründüğünden saçlarının boyu belirsiz. İnce siyah kaşları ve uzun bir burnu var. Ağzı tam bir şey söylerken açık kaldığı için dili ve dişlerinin bir kısmı dudaklarının arasından görünüyor. İnce parmaklarını, başındaki kulaklığın yastık kısımlarına dokunurken, iri dalgalı saçlarının altından tişörtünün yeşil rengi seçilebiliyor.  Afişin en üst kısmında, ortalanmış şekilde pembe harflerle “A ROLLICKING COMEDY” alt satırında da beyaz harflerle “-JOHN ANDERSON, VARIETY” ve bir sonraki satırda “WRITTEN, DIRECTED BY AND STARRING LAKE BELL” yazılı.  Carol’ın kulaklığının hemen üzerinde diğer tüm yazılardan büyük şekilde, pembe harflerle ve iki satır olarak “IN A WORLD…” ifadesi yer alıyor.  Altında filmde görev alanların isimleri ve görevleri sırasıyla verilmiş. Beyaz ve büyük harflerle “A 3311 PRODUCTION IN ASSOCIATION WITH MORE FILMS AND TEAM G A LAKE BELL FILM “IN A WORLD...”  “LAKE BELL, DEMETRI MARTIN, FRED MELAMED, ROB CORDORY, MICHAELA WATKINS, KEN MORINO, NICK OFFERMAN, TIG NOTARO. MUSIC BY RYAN MILLER, COSTUME DESİGNER LINDY McMICHAEL, CASTING BY JOHN PAPSIDERA,CSA, MUSIC SUPERVISOR CHRIS DOURIDAS, EDITOR TOM McARDLE, PRODUCTION DESIGNER MEGAN FENTON, DIRECTOR OF PHOTOGRAPHY SEAMUS TIERNEY, EXECUTİVE PRODUCERS ROSS JACOBSON, - SEAN O’GRADY, CO-PRODUCER DAVID GRACE, PRODUCED BY EDIIE VAISMAN – MARK ROBERTS – LAKE BELL – JEYY STEIGER, WRITTEN + DIRECTED BY LAKE BELL”  Bu yazıların hemen altında, solda; “3311 (thirtythreeeleven)”, “Restricted (R) LANGUAGE INCLUDING SOME SEXUAL REFERENCES” logoları, arasında iki satır halinde “MOTION PICTURE ARTWORK © 2013 ROADSIDE ATTRACTIONS LLC, ALL RIGHT RESERVED” ve “www.inaworld.com”  ifadeleri bulunuyor. Bunlardan hemen sonra, aynı hizada “DOLBY DIGITAL” ve “ROADSIDE ATTRACTIONS” logoları yer alıyor.  Carol’ın kulağının hizasında beyaz büyük harflerle “SPEAK UP AND LET YOUR VOICE BE HEARD” sloganı bulunuyor.  Hemen altında iki zeytin dalı arasında beyaz harflerle “WINNER Best Screenplay SUNDANCE Film Festival” ibaresi yer alıyor.

Betimleyen: Emine Berre GÜMÜŞ

Dikey konumlandırılmış afişin solunda Carol’ın (Lake Bell) yüzünün sol yarısı, sağda ise filmle ilgili bilgilerin olduğu yazılar bulunuyor. Arka fon, kayıt stüdyosunun kabartılı duvarından oluşuyor

Carol, 30larının başında, kumral, kızıl saçlı, yeşil gözlü genç bir kadın. Yüzünün yarısı, ve omuz başları göründüğünden saçlarının boyu belirsiz. İnce siyah kaşları ve uzun bir burnu var. Ağzı tam bir şey söylerken açık kaldığı için dili ve dişlerinin bir kısmı dudaklarının arasından görünüyor. İnce parmaklarını, başındaki kulaklığın yastık kısımlarına dokunurken, iri dalgalı saçlarının altından tişörtünün yeşil rengi seçilebiliyor.

Afişin en üst kısmında, ortalanmış şekilde pembe harflerle “A ROLLICKING COMEDY” alt satırında da beyaz harflerle “-JOHN ANDERSON, VARIETY” ve bir sonraki satırda “WRITTEN, DIRECTED BY AND STARRING LAKE BELL” yazılı.

Carol’ın kulaklığının hemen üzerinde diğer tüm yazılardan büyük şekilde, pembe harflerle ve iki satır olarak “IN A WORLD…” ifadesi yer alıyor.

Altında filmde görev alanların isimleri ve görevleri sırasıyla verilmiş. Beyaz ve büyük harflerle “A 3311 PRODUCTION IN ASSOCIATION WITH MORE FILMS AND TEAM G A LAKE BELL FILM “IN A WORLD...”

“LAKE BELL, DEMETRI MARTIN, FRED MELAMED, ROB CORDORY, MICHAELA WATKINS, KEN MORINO, NICK OFFERMAN, TIG NOTARO. MUSIC BY RYAN MILLER, COSTUME DESİGNER LINDY McMICHAEL, CASTING BY JOHN PAPSIDERA,CSA, MUSIC SUPERVISOR CHRIS DOURIDAS, EDITOR TOM McARDLE, PRODUCTION DESIGNER MEGAN FENTON, DIRECTOR OF PHOTOGRAPHY SEAMUS TIERNEY, EXECUTİVE PRODUCERS ROSS JACOBSON, - SEAN O’GRADY, CO-PRODUCER DAVID GRACE, PRODUCED BY EDIIE VAISMAN – MARK ROBERTS – LAKE BELL – JEYY STEIGER, WRITTEN + DIRECTED BY LAKE BELL”

Bu yazıların hemen altında, solda; “3311 (thirtythreeeleven)”, “Restricted (R) LANGUAGE INCLUDING SOME SEXUAL REFERENCES” logoları, arasında iki satır halinde “MOTION PICTURE ARTWORK © 2013 ROADSIDE ATTRACTIONS LLC, ALL RIGHT RESERVED” ve “www.inaworld.com”  ifadeleri bulunuyor. Bunlardan hemen sonra, aynı hizada “DOLBY DIGITAL” ve “ROADSIDE ATTRACTIONS” logoları yer alıyor.

Carol’ın kulağının hizasında beyaz büyük harflerle “SPEAK UP AND LET YOUR VOICE BE HEARD” sloganı bulunuyor.

Hemen altında iki zeytin dalı arasında beyaz harflerle “WINNER Best Screenplay SUNDANCE Film Festival” ibaresi yer alıyor.

Sayfa Görüntüleme : 1195