Karmakarışık-Rapunzel(2010)

Karmakarışık-Rapunzel(2010)

Betimleyen: Bilge ÇAĞLAR/  Boğaziçi Üniversitesi ED 200 dersi öğrencisi

Karmakarışık animasyon filminden Rapunzel ayakta ve uzun sarı saçları ile resmedilmiş.

Rapunzel görselde 17-18 yaşlarında. Prensesin sağ ayağı biraz önde olacak şekilde vücudunu yan döndürmüş ve bacaklarını aralamış.Yüzü öne bakıyor ve çenesini sağ omuzuna yaklaştırmış. Ayakları çıplak ve üzerinde mor renkli iki parça kıyafet var. Uzun altın sarısı saçlarını arkasından birkaç kez dolayarak öne getirmiş ve sağ eli ile saçın ucundan tutuyor. Saçın ucu ise yukarı doğru kıvrılmış. Saçları oldukça uzun ve gür. Saçının sol üst kısmında biraz dalgalanma olsa da saçları dümdüz ve parlak. Gözleri büyük ve yeşil. Kaşları kahverengi ve ince. Kaşlarını çatmış ciddi bir şekilde bakıyor.Yüzü oval ve yanakları pembe.

Üst kısmına kolları tül ,omuzları kabarık ve önden düğmeli açık mor renkte bir gömlek giymiş. Omuzunda beyaz dik inen çizgi detayları mevcut. Altında ise üstüne göre daha koyu renkte mora sahip bileklerine kadar gelen uzun parlak bir eteği var. Eteğin ön tarafında küçük sarmaşık gibi desenler yer alıyor. Desenler altın sarısı.

Kafasının üstünde bir kurbağa var .Kurbağa küçük ve yeşil. Gözlerini kocaman açarak biraz şaşkın bir şekilde bakıyor. Kurbağanın kuyruğu içe doğru kıvrılmış ve bir sarmal şeklini almış. Ten rengi buğday ve herhangi bir aksesuarı yok.

Sayfa Görüntüleme : 917