Kelebek Görüşü (Butterfly Vision)

Dikey dikdörtgen formdaki afişin tamamında başrol oyuncusu Lilia ‘RİTA BURKOVSKA’  yer alıyor. Mavi renkli banyo duvarının önünde göğsünden yukarısı görünür şekilde konumlandırılmış. Sağ omzunun üzerinden arkasına bakıyor. Lilia, 30larında renkli gözlü ve beyaz tenli. Kaşları seyrek ve kirpikleri kısa. Arkasında bir yere tedirginlikle bakıyor. Çenesinin tam ortasında bir çukur bulunuyor. İnce dudaklı ve ucu top şeklinde kemikli bir burna sahip.  Omuzlarına kadar uzun kat kat kesimli saçları ıslak. Tel tel yanaklarına düşüyor. Omzundan sırtına doğru çizgi şeklinde yara izleri ve morluklar var. 

Sağ üstte, kulak kepçesinin bitiminde daire içine alınmış palmiye yapraklı logonun altında, ‘ FESTIVAL DE CANNES un certain regard Selection Officielle 2022’ yazıyor.

Altta, omzunun üzerinde siyah dikdörtgen çerçeve içinde mavi büyük ve kesikli harflerle ‘ KELEBEK GÖRÜŞÜ’  altında küçük puntolu büyük harflerle ‘ BUTTERFLY VİSİON’ yazıyor.

Çerçevenin üzerinde RITA BURKOVSKA ve LYUBOMYR VALIVOTS çerçevenin hemen altında, ‘BİR  MAKSYM NACONECHNYI filmi yazıyor.
 

Afişin alt kısmında beş sıra halinde okunaklı olmayan bitişik harflerle film ekibi yer alıyor. 

Sayfa Görüntüleme : 267