Kemal Sunal

Kemal Sunal

Betimleyen: Zeynep SEZER (Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi)

Yatay dikdörtgen siyah beyaz fotoğrafta Kemal Sunal, üzerinde beyaz bir gömlekle hafif soluna dönmüş doğrudan objektife bakarak gülümsüyor. 30’lu yaşlarındaki Kemal Sunal’ın içinde bulunduğu karenin arka planı da siyah. 

Uzun ince dikdörtgen bir yüze sahip olan Kemal Sunal’ın alnı tamamen açık ve siyah saçları yanlarda kısa kafasının tam üstünde daha uzun ve hacimli. Başının duruşundan dolayı yalnızca sağ kulağı fotoğrafta çıkmış. Üst dişlerini ve hatta diş etlerini gösteren büyük bir gülümsemeye sahip olan Kemal Sunal’ın sağ yanağında ağzının kenarının hemen yanında uzun ince belirgin bir gamze var. Büyük bir burnu var ve dudaklarının kenarlarıyla burnu arasındaki çizgiler oldukça belirgin. Siyah ince kaşları ve dış köşesi aşağı bakan küçük siyah gözleri var. Gözlerinin altında belirgin çöküklük var.

Göğüs hizasından yukarısı görünen Kemal Sunal çizgili bir gömlek giymiş. Gömleğin üzerindeki çizgiler yukarıdan aşağı uzanıyor ve kalınlıkları 1 parmak kadar. Yan yana çizgilerden biri beyaz biri açık gri gözüküyor ve üç çizgide bir çok ince siyah çizgi var. Gömleğin üst iki düğmesi açık ve buradan Kemal Sunal’ın göğüs kılları görünüyor. 

Sayfa Görüntüleme : 906