Kızılay İkonları Dikey Altılı Negatif

Kırmızı zeminde, yan yana sıralanmış altı tane beyaz kalp çerçeveyle bütünleşen semboller bulunmakta. Soldaki birinci beyaz kalp çerçeve, mikrofonlu kulaklıkla bütünleşmiş. Sembolün altında, beyaz yatay bir çizgi ve onun altında büyük siyah puntolarla “168” yazmakta. Altında iki satır halinde; büyük beyaz harflerle ve daha büyük puntoyla, “ÇAĞRI” büyük siyah harflerle “MERKEZİ” yazıyor.

İkinci sırada beyaz kalp çerçevenin ortasında düz yatay bir çizgi, altında köşeleri oval gelen yarım bir dörtgenle kalp ve kumbara bütünleşmiş.  Altta büyük siyah puntoyla “2868” altında beyaz büyük harflerle “BAĞIŞ” en altta ise “1 SMS 10 TL” ifadesi yer almakta.

Üçüncü sıradaki beyaz kalp çerçevenin üst ortasında bir damla resmi var. Kalbin altında düz yatay bir çizgi, altında dört satır halinde “KAN BAĞIŞI HAYAT KURTARIR” ifadesi yer almakta. Yukarıdan aşağı doğru kelimelerin puntosu küçülüyor. En büyük puntoyla yazan KAN ve altındaki BAĞIŞI siyah renkte HAYAT KURTARIR ifadesi ise beyaz renkte.

Dördüncü sırada kalp çerçeve içinde, sola bakan hilal logosuyla ilk yardım çantası yer almakta. Kalbin altında yatay düz bir çizgi ve dört satır halinde büyük harflerle “İLKYARDIM YARDIM ÖĞREN HAYAT KURTAR” ifadesi bulunmakta. İLKYARDIM ÖĞREN beyaz, HAYAT KURTAR siyah renkte yazılmış.

Beşinci sırada, kalp çerçevenin içinde e posta sembolü bulunuyor. Sembol şu şekilde; küçük a harfinin sağdaki düz çizgisi sağdan yukarı doğru kıvrılarak sola uzanıyor.  Altta yer alan beyaz yatay düz çizgi ve dört satır halinde büyük harflerle “KREDİ KARTIYLA ONLİNE BAĞIŞ” ifadelerinde KREDİ ve BAĞIŞ daha büyük puntolu. KREDİ KARTIYLA yazısı siyah renkte.

Son olarak en sağda yer alan altıncı sembolde yine kalp çerçeve içinde üst ortada çerçeve şeklinde bir damla onun içinde de kan damlası yer alıyor. Beyaz yatay çizginin altında çok büyük puntoyla KAN altında beyaz harflerle HİZMETLERİ yazmakta.

Sayfa Görüntüleme : 722