Kızılay Medya İkonlar 2

Betimleyen: Deniz Balancar

Beyaz zeminde, beş sosyal medya sembolü alt alta sıralanmış, bütün semboller köşeleri oval gelen kare çerçeveler içinde yer alıyor. 
İlk sırada, koyu mavi zeminde gri çerçeve içinde sağa dayalı küçük f harfiyle “Facebook” logosu yer almakta. Yanında sola eğimli siyah kesme işareti ve “Turkkizilayi.org” yazısı mevcut.  
İkinci sırada; mavi zeminde gri çerçeve içinde kanatlarını iki yana açmış sol yandan bir kuş resmiyle “Twitter” logosu bulunuyor, yanında sola eğimli siyah kesme işareti ve Turkkizilayi.org yazmakta. 
Üçüncü sırada, kırmızı zemini ortalayan beyaz bir P harfiyle “Pinterest” logosu var. Yanında sola eğimli siyah kesme işareti ve Turkkizilayi.org yazmakta.
Dördüncü sırada, beyaz zeminde gri çerçeve içinde siyah harflerle You, altında köşeleri oval kırmızı bir dörtgen zeminde beyaz harflerle Tube yazısıyla “Youtube” logosu var. Yanında sola eğimli siyah kesme işareti ve Turkkizilayi.org yazmakta.  
Beşinci sırada ise; koyu gri zeminde açık gri, köşeleri oval kare bir çerçeve ortasında bir yuvarlak, sağ köşesinde küçük bir kare şeklinde çizilen fotoğraf makinesi resmi ve altında el yazısı formatında küçük harflerle Instagram” yazısıyla” Instagram” logosu bulunuyor. Yanında sola eğimli siyah kesme işareti ve Turkkizilayi.org yazıyor
En altta, altıncı sırada, logolarla aynı hizada ve aynı ebatlarda köşeleri oval gelen kare şeklindeki kırmızı  zemin içinde beyaz renkte “www”, kare zeminin hemen yanında ise “kizilay.org.tr” yazmakta.

Sayfa Görüntüleme : 714