Küçük Denizkızı-Ariel(1989)

Betimleyen:Bilge ÇAĞLAR / Boğaziçi Üniversitesi Ed 200 Dersi Öğrencisi  Denizkızı Ariel uzun kırmızı saçları ve kuyruğu ile tüm bedeni görünecek şekilde resmedilmiş.  Ariel 16-17 yaşlarında. Karakterin vücudu hafifçe yan dönmüş ama yüzü öne bakarak gülümsüyor. Sağ eli saçından bir tutam tutmuş ve eli önde. Sol eli ise bedeninin yanında aşağıya doğru bırakılmış. Üst bedeni insan bedeni ancak alt bedeni balık. Göğüslerinde mor deniz kabukları var. Belden alt kısmı ise yeşil parlak renkte pullardan oluşuyor. Alt bedeni belden aşağıya doğru inceliyor.Ayak ucu kısmında ise ayak yerine iki adet kuyruk var. Kuyrukları geniş ve büyük iki yaprak gibi. Kuyrukların ucu kıvrılmış.  Ariel uzun kırmızı saçlara sahip. Saçları dalgalı ve gür. Gözleri yeşil ve büyük. Uzun siyah kirpiklere sahip. Burnu ve ağzı küçük. Dişleri beyaz. Kaşları da kırmızı ve ince. Herhangi bir aksesuarı yok.

Betimleyen:Bilge ÇAĞLAR / Boğaziçi Üniversitesi Ed 200 Dersi Öğrencisi

Denizkızı Ariel uzun kırmızı saçları ve kuyruğu ile tüm bedeni görünecek şekilde resmedilmiş.

Ariel 16-17 yaşlarında. Karakterin vücudu hafifçe yan dönmüş ama yüzü öne bakarak gülümsüyor. Sağ eli saçından bir tutam tutmuş ve eli önde. Sol eli ise bedeninin yanında aşağıya doğru bırakılmış. Üst bedeni insan bedeni ancak alt bedeni balık. Göğüslerinde mor deniz kabukları var. Belden alt kısmı ise yeşil parlak renkte pullardan oluşuyor. Alt bedeni belden aşağıya doğru inceliyor.Ayak ucu kısmında ise ayak yerine iki adet kuyruk var. Kuyrukları geniş ve büyük iki yaprak gibi. Kuyrukların ucu kıvrılmış.

Ariel uzun kırmızı saçlara sahip. Saçları dalgalı ve gür. Gözleri yeşil ve büyük. Uzun siyah kirpiklere sahip. Burnu ve ağzı küçük. Dişleri beyaz. Kaşları da kırmızı ve ince. Herhangi bir aksesuarı yok.

Sayfa Görüntüleme : 950