Külkedisi-Sindirella(1950)

Betimleyen:Bilge ÇAĞLAR / Boğaziçi Üniversitesi Ed 200 Dersi Öğrencisi Mavi elbisesi ile Sindirella tüm vücudu görünecek şekilde resmedilmiş. Prenses 18-19 yaşlarında.Sindirella sağ ayak parmak ucunda hafifçe yükselmiş ve gülümseyerek bakıyor. Sol eli dirsekten bükülmüş ve havada. Sağ eli ise eteğinin ucunu tutuyor. Üzerinde tek parça mavi bir elbise var. Elbisenin üst kısmı dar ama etek kısmı kabarık. Boynunda koyu mavi şerit bir tasma kolye var. Prensesin saçı sarı ve topuz. Kısa ve dolgun bir kahkülü var. Saçına su yeşili bir saç bandanası takmış. Gözleri küçük ve mavi. Kaşları koyu sarı ve ince,düz.Yüzü oval ve çenesi sivri. Burnu küçük. Dudakları küçük ve kırmızı. Dişleri beyaz. Omuzlarında  açık mavi kabarık detaylar seçiliyor. Bu kumaşlar yüzmek için kullanılan kol simitleri gibi ve omuzlarda duruyor. Ellerinde uzun eldivenler var. Bu eldivenler omuzların biraz aşağısına kadar çıkıyor. Etek kısmı oldukça kabarık ve beyaz astarlı. Belden sonra genişleyen etek ayaklara kadar iniyor. Eteğin üstünde ise sağ ve sol taraftan yanlara doğru inen iki parça kumaş var. Bu kumaşlar da açık mavi ve belden başlıyor yanlara doğru iniyor. Prensesin sadece sağ ayağı görünüyor. Mavi kristal ayakkabıları var. Parlak ve cam gibi.

Betimleyen:Bilge ÇAĞLAR / Boğaziçi Üniversitesi Ed 200 Dersi Öğrencisi

Mavi elbisesi ile Sindirella tüm vücudu görünecek şekilde resmedilmiş.

Prenses 18-19 yaşlarında.Sindirella sağ ayak parmak ucunda hafifçe yükselmiş ve gülümseyerek bakıyor. Sol eli dirsekten bükülmüş ve havada. Sağ eli ise eteğinin ucunu tutuyor. Üzerinde tek parça mavi bir elbise var. Elbisenin üst kısmı dar ama etek kısmı kabarık. Boynunda koyu mavi şerit bir tasma kolye var. Prensesin saçı sarı ve topuz. Kısa ve dolgun bir kahkülü var. Saçına su yeşili bir saç bandanası takmış. Gözleri küçük ve mavi. Kaşları koyu sarı ve ince,düz.Yüzü oval ve çenesi sivri. Burnu küçük. Dudakları küçük ve kırmızı. Dişleri beyaz.

Omuzlarında  açık mavi kabarık detaylar seçiliyor. Bu kumaşlar yüzmek için kullanılan kol simitleri gibi ve omuzlarda duruyor. Ellerinde uzun eldivenler var. Bu eldivenler omuzların biraz aşağısına kadar çıkıyor. Etek kısmı oldukça kabarık ve beyaz astarlı. Belden sonra genişleyen etek ayaklara kadar iniyor. Eteğin üstünde ise sağ ve sol taraftan yanlara doğru inen iki parça kumaş var. Bu kumaşlar da açık mavi ve belden başlıyor yanlara doğru iniyor. Prensesin sadece sağ ayağı görünüyor. Mavi kristal ayakkabıları var. Parlak ve cam gibi.

Sayfa Görüntüleme : 866