MARRY ME/ EVLEN BENİMLE

Arka planda konser kalabalığı kullanılmış afişte önde üzerinde gelinliğiyle Kat (Jennifer Lopez), sağ arkasında Bastian (Maluma), sol arkasında Charlie (Owen Wilson) yer alıyor. Charlie elinde üzerinde “MARRY ME” yazılı pankartı tutarken Kat de işaret parmağını uzatmış ileriyi işaret ediyor.

Kat, 30larının sonlarında, kavruk tenli, uzun yüzlü, kahverengi gözlü, sarı gölgeler atılarak ışıltı katılmış karamel rengindeki saçları toplu, uzun boylu bir kadın. Kabarık etekli straplez gelinliğinin her yanı taşlarla süslü. Boynunda bir gerdanlık takılı. Saçının ince iki tutamı yanak kenarlarına düşerken tacının arkasına takılmış duvağı da gelinliği gibi taşlı. Mikrofonun tutma yeri parlak beyaz taşlarla kaplanmış. Yüzünde özellikle göz çevresi koyu bir makyajla belirgin.

Charlie, 40’larında, kat kesim sapsarı saçları alnına dökülen, orta boylu, burun kemiği sanki kırılıp biraz yamuk kaynamış gibi, traşlı, mavi gözlü bir adam. Gri gömleğinin üzerinde koyu renk, mevsimlik bir montu var.

Bastian, kavruk tenli, kısa sakallı, zayıf, kahverengi gözlü, orta boylu bir adam. Siyah pantolon, siyah gömlek ve parlak kumaştan gri bir ceket giymiş. Sol elinde mikrofon tutuyor.

Konser alanının kalabalığı biraz bulanıklaştırılmış. Sahnenin alt tarafını gösteren afişin alt kısmında da seyirci kafaları ve havaya kalkmış elleri seçiliyor.

Yazılar şu şekilde: Üstte beyaz harflerle “JENNIFER LOPEZ, OWEN WILSON, MALUMA.

Altta beyaz harflerle “Evlen Benimle”

Sayfa Görüntüleme : 273