Master Gardener/ Usta Bahçıvan

Dikine dikdörtgen renkli afişin zemini, bazı yerlerinde yırtık şeklinde delikler olan beyaz renkli bir kağıttan oluşuyor.

Ön planda, kağıda çizilmiş dört taç yaprağı olan bir çiçek resmi var. Damarları daha koyu renkli olan çiçeğin sola uzanan kıvrımlı taç yaprağı, uçlara doğru hafifçe turunculaşan pembe renkte. Yukarı uzanan kırmızı taç yaprağın giderek genişleyen uç kısımları beyaza dönüyor. Sağa uzanan kıvrımlı ve birkaç parçadan oluşan taç yaprak ise, yeşil ve mavinin tonlarını barındırıyor. Çiçeğin yeşil sapının önünde, aşağı doğru uzanan kırmızı damarlı turuncu tonlardaki taç yaprağın üst kısmında, çukur benzeri açıklık var. Açıklığın içinde sarımtırak karışık çizgiler var.

Çiçek çiziminin üzerinde, siyah renkli büyük puntolu büyük harflerle, “MASTER GARDENER” yazıyor. Altında küçük puntolarla, “A PAUL SHRADER FILM” yazıyor. Afişin üst kısmında, “FROM THE ACADEMI AWARD NOMINATED WRITTER OF FIRST REFORMED, TAXI DRIVER AND THE CARD COUNTER” ifadesi eklenmiş. Hemen altında, başrol oyuncularının isimleri, “JOEL EDGERTON” ve “ SIGOURNEY WEAVER” yazılmış. Çiçek çiziminin yanında, küçük puntolu küçük harflerle, “you reap what you sow” yazıyor.

Sayfa Görüntüleme : 254