Mete Gazoz

Betimleyen: Merve AYAR

Yatay dikdörtgen şekildeki fotoğrafta, okunu atmaya hazırlanan Mete Gazoz yer alıyor. Arka fonun üst kısmı mor renkte, alt kısmında ise çok az siyah bir bölüm var. Hafif soldan çekilmiş olan fotoğrafta, Mete Gazoz’un bedeni fotoğrafın soluna, yüzü karşıya dönük durmakta. Üzerinde kısa kollu, gövdesi beyaz, kolları kırmızı bir tişört var. Sol kolundaki, Türk Bayrağı baskısı olan bir askılığın üzerinde “TUR” yazmakta.
Başını sol koluna doğru çevirmiş karşıya doğru bakan Gazoz’un başında alnını ve kaşlarını kapatan gri, yuvarlak bir şapka var. Oval çerçeveli, numaralı gözlük kullanmakta. Kulakları biraz büyük, sakalı ve bıyığı yok. 
Elinde modern ok yayı var, sağ eliyle oku tutarak yayı geriyor sol eliyle ise kabzayı tutuyor. Okun tam ortasından üç tane uzun demir uzanmakta. Kolu dirsekten bükülü bir şekilde oku çenesine kadar çekmiş. İşaret ve orta parmağıyla yayın ipini sıkı bir şekilde tutuyor. Sağ bileğinde, kayışı kırmızı, ortası siyah renkli bir saat, sol elinin yüzük parmağında gümüş bir yüzük var.  

Sayfa Görüntüleme : 696