Michael Jackson

Betimleyen: Büşra UZUNOĞLU

Yatay dikdörtgen şekildeki renkli fotoğrafta, Michael Jackson’ın omzundan yukarısı yer alıyor. Jackson bu fotoğrafında 40’lı yaşlarında. Arka fon siyah renkte.
Dansçı ve ses sanatçısı olan Jackson’ın siyah saçları dalgalı, alın kısmından aşağı doğru iki yanağına uzanıyor. İnce bir tutam göz hizasından aşağı doğru inmiş.
Buğday tenli olan Jackson yüzü oval, çene yapısı çıkıntılı ve köşeli gelmekte. Alt yanak kısımları dışarıya çıkıntılı. Üstünde siyah düz ceket, ceketin üst kısımlarında ve iç kısımlarında şerit olarak beyaz renkler bulunuyor. Hakim yaka denilen bu ceketin omuz başlarında gümüş renkte düğmeler mevcut. İri kahverengi gözlerinin yapısı oval ve hafif çekik, siyah kaşları kavisli. Sanatçının küçük olan burnunun ucu sivri, burun delikleri küçük ve dik biçimde. Doğrudan kameraya bakan sanatçı gülmüyor ve ciddi bir ifadesi var. Dudakları düz duruyor, alt dudağı üst dudağına göre biraz dolgun.
Elmacık kemikleri belli olmayan sanatçının alnı geniş, kulakları fotoğrafta çok görünmese de saçlarının arasına sıkışmış sağ kulağı küçük ve başına yapışık duruyor.
Sakalsız ve pürüzsüz bir yüze sahip olan Michael Jackson’ın gözlerinin altında ve üstünde siyah tonlarda makyaj bulunuyor. 

Sayfa Görüntüleme : 753