Nasılsın?

Nasılsın?

Betimleyen: Gülce BULUT

Gündüz vakti çimlere uzanarak oturmuş hunili bir adam ve yanındaki patikadan yürüyen bir adam…

Görselde sol tarafta bir ayağını ve bir elinin işaret parmağını sağdaki adamın yüzüne doğru şakacı bir ifadeyle uzatan hunili adamın konuşma balonu: “İYİ GÜNLER VELİ ABİ. NASILSIN?..”

Huniliye sinirli bir şekilde bakan gözlüklü ve takım elbiseli adamın konuşma balonu: “BENİMLE BU ŞEKİLDE KONUŞAMAZSIN!..”

 Hunili adamın üzerinde dizden altını açıkta bırakan sarı tonunda v yakalı bir elbise ve kafasında bir huni var.  Burnu büyük ve çıkık… Gözbebekleri farklı yönlere bakıyor. Sağ kolunu dirseğinden bükerek yere dayamış ve sol bacağını dizinden kırarak yere oturmuş. Takım elbiseli adam koyu yeşil bir takım elbise ve içine beyaz bir gömlek giymiş. Ayakkabıları ve kravatı da yine koyu yeşil… Elinde evrak çantası taşıyor. Çenesinde gamze, burnunun altında ise ince siyah bir bıyık var. Burnu eğik. Kafasının üst kısmı saçsız ama yanlarında saçları var. Yeşil çimlerin ve patikanın üzerinde, fonda sağ ve sol tarafta uzunlu kısalı apartmanlar görülüyor. Görselin üst yarısındaki açık sarı gökyüzünün ortasında iki beyaz bulut bulunuyor.  

Sayfa Görüntüleme : 1204