Nitram

Betimleyen: Arif Emre TİRYAKİ

Dikey dikdörtgen renkli afişte, bir binanın dışında, pencere önünde hüzünlü ifadesiyle cama doğru bakan Nitram (Caleb Landry Jones) var. İç kısmında krem renkli, pileli bir güneşlik olan pencere camında yansıması olan Nitram’ın saçları, bir kısmı açık sarı renkli açık kumral. Omuzlarından aşağıya uzanan ince telli, hafif dağınık saçını kulaklarının gerisine attığı, camdaki yansımasından seçiliyor. Teni çille kaplı Nitram’ın açık renkli gözleri, ucu hafif aşağı kıvrık küçük bir burnu var. 

Afişte ön planda, alt kısımda, beyaz renkli büyük puntolu büyük harflerle, “NITRAM” yazıyor. Film adının hemen üzerinde, filmin festivallerde aldığı unvan ve ödüllere yer verilmiş. Defneyaprağı sembollü, “FESTIVAL DE CANNES, COMPETITION 2021 OFFICIAL SELECTION”, beş yıldız çizimi altında “THE TELEGRAPH” ve yine defneyaprağı sembollü “WINNER BEST ACTOR” yazıları var. Film adının altında, “A FILM BY JUSTIN KURZEL” ifadesi yer alıyor.

Afişin üst kısmında, daha küçük puntolu beyaz harflerle, film oyuncularının isimleri yer alıyor. “CALEB LANDRY JONES, JUDY DAVIS, ESSIE DAVIS, ANTHONY LAPAGLIA”

Afişin en altında yer alan film ekibi ve görevleri bilgileri, afişin bu versiyonunda okunaklı değil.

Sayfa Görüntüleme : 487