Öpücük Atan Surat

Öpücük Atan Surat Betimleyen: Berkan KİRMİT Sarı yuvarlak yüz üzerinde iki göz, iki kaş ve bir ağız var. Yüzün alın kısmına ışık vurduğundan, dış kısımlar daha koyu, iç kısımlar ise daha açık bir tona sahip. Sağ göz yuvarlak, sol göz ise uçları hafif biçimde aşağı bakan oldukça dar bir elips biçiminde. Kaşlar ince, yuvarlak hatlı ve hafif bombeli. Sağ kaş, sol kaşa göre daha yukarıda bulunuyor. Gözleri ve kaşları kahverengi. Sağ gözün alına yakın kısmına ışık vurduğundan, burada daha açık bir ton kullanılmış. Gözlerin altında, yüzü ortalayan, sağa dönük üst üste iki yarım daire şeklinde, 3 rakamına benzeyen, öpücük atar gibi büzülmüş dudaklar görülüyor. Ağız sadece ince, kırmızı bir hat olarak resmedilmiş. Dudakların karşısında, sol yanağın üzerinde ise, uç kısmı çeneyi gösteren, kırmızı bir kalp bulunuyor. Üzerine vuran ışıktan dolayı üst kısmı daha açık bir tonda. Not: WhatsApp uygulamasının 2.19.352 numaralı sürümündeki emoji’ler betimlenmiştir.

Betimleyen: Berkan KİRMİT

Sarı yuvarlak yüz üzerinde iki göz, iki kaş ve bir ağız var. Yüzün alın kısmına ışık vurduğundan, dış kısımlar daha koyu, iç kısımlar ise daha açık bir tona sahip. Sağ göz yuvarlak, sol göz ise uçları hafif biçimde aşağı bakan oldukça dar bir elips biçiminde. Kaşlar ince, yuvarlak hatlı ve hafif bombeli. Sağ kaş, sol kaşa göre daha yukarıda bulunuyor. Gözleri ve kaşları kahverengi. Sağ gözün alına yakın kısmına ışık vurduğundan, burada daha açık bir ton kullanılmış.

Gözlerin altında, yüzü ortalayan, sağa dönük üst üste iki yarım daire şeklinde, 3 rakamına benzeyen, öpücük atar gibi büzülmüş dudaklar görülüyor. Ağız sadece ince, kırmızı bir hat olarak resmedilmiş. Dudakların karşısında, sol yanağın üzerinde ise, uç kısmı çeneyi gösteren, kırmızı bir kalp bulunuyor. Üzerine vuran ışıktan dolayı üst kısmı daha açık bir tonda.

Not: WhatsApp uygulamasının 2.19.352 numaralı sürümündeki emoji’ler betimlenmiştir.

Sayfa Görüntüleme : 963