Oyuncu Alina Boz

Oyuncu Alina Boz

Betimleyen: Derya GÖDEER (Çukurova Üniversitesi öğrencisi)

Dikey dikdörtgen renkli fotoğrafta, bir odayı andıran mekanın içinde oyuncu Alina Boz bir sandalyede oturuyor. Göğsünden itibaren kadrajlanmış. Başını hafifçe soluna eğmiş, sağ tarafa doğru bakarak, dudakları kapalı şekilde hafifçe gülümsüyor.

Yirmili yaşlarında görünen oyuncu beyaz bir ten rengine sahip. Düz ve göğüs hizasına uzanan açık kumral rengindeki saçları uçlara doğru sarı. Saçlarını büyük kısmını sol tarafına atmış, sağ tarafına dökülen saçlarının daha az olmasından dolayı kulağının bir kısmı gözüküyor.

Oyuncunun uzun, çenesine doğru üçgenleşen bir yüzü var. Geniş alnının hemen altında düz ve keskin görünüme sahip kumral renkli kaşları beliriyor. Yeşil gözleri iri ve hafif çekik, belirgin kirpiklere sahip.

Gözlerinin hemen altında belirgin bir şekilde kanatlı ve yüzüyle orantılı burnu ile dolgun elmacık kemiklerinin çizgileri birleşmiş. Doğal gözüken bir makyaj yapmış.

Dolgun dudakları kapalı biçimde gülümsemiş, dudak kenarlarında ise bundan dolayı küçük çizgiler belirmiş. Keskin çene hatlarına sahip oyuncunun çene kısmı sivrice.

Boyunun görünen kısmında, alt alta iki adet biri belirgin ve diğerine oranla daha büyük duran benleri var.

Alina Boz, siyah renkli, yarım kollu, v yaka tişört giymiş.

Sayfa Görüntüleme : 1058