Oyuncu Canan Ergüder

Oyuncu Canan Ergüder Betimleyen: Nilay VARDAR   Renkli dikey dikdörtgen fotoğrafta Canan Ergüder, bulanık bir fonda göğsünden yukarısı gözükecek şekilde konumlandırılmış. Oyuncu, belli belirsiz bir gülümsemeyle objektife bakıyor.  30’ların sonlarındaki Ergüder, beyaz bir tene, uzun ve dipleri daha koyu sarı saçlara sahip. Yüzü dikdörtgenimsi ve çeneye doğru sivriliyor. Koyu kahverengi kaşları kavisli. Hafif kısık badem şeklinde yeşil gözleri, inceye yakın kapalı dudakları ve sivri ince bir burnu var. Gözünün üstüne ve altına siyah kalem, yanaklarına çok hafif şeftali tonlarında allık, dudaklarına da aynı tonlarda ruj sürmüş. Uzun bir boynu var. Üzerinde kolsuz, dikdörtgen yakalı siyah bir kıyafet görülüyor.

Betimleyen: Nilay VARDAR 

Renkli dikey dikdörtgen fotoğrafta Canan Ergüder, bulanık bir fonda göğsünden yukarısı gözükecek şekilde konumlandırılmış. Oyuncu, belli belirsiz bir gülümsemeyle objektife bakıyor.

30’ların sonlarındaki Ergüder, beyaz bir tene, uzun ve dipleri daha koyu sarı saçlara sahip. Yüzü dikdörtgenimsi ve çeneye doğru sivriliyor. Koyu kahverengi kaşları kavisli. Hafif kısık badem şeklinde yeşil gözleri, inceye yakın kapalı dudakları ve sivri ince bir burnu var. Gözünün üstüne ve altına siyah kalem, yanaklarına çok hafif şeftali tonlarında allık, dudaklarına da aynı tonlarda ruj sürmüş. Uzun bir boynu var. Üzerinde kolsuz, dikdörtgen yakalı siyah bir kıyafet görülüyor.

 

Sayfa Görüntüleme : 851