Oyuncu Dilan Çiçek Deniz

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz Betimleyen: Hatice ÇULHA Arka plandaki caddenin bulanık olduğu renkli ve yatay fotoğrafın sağ tarafında yeşil bir ağaç sol tarafında ise yeşil ışığın yandığı trafik lambası bulanık bir halde. Gündüz vakti çekilmiş fotoğrafın ortasında ise oyuncu Dilan Çiçek Deniz objektife bakarak ayakta poz vermiş. Esmer tenli ve 25 yaşındaki oyuncunun üzerinde V yakalı ve yaka kısmı dantelli askılı beyaz bir atlet var. Siyah hafif parlak kumaştan eteğinin ise üst kısmı fotoğrafta yer alıyor. Oyuncunun sağ tarafında aşağıya doğru asılan çantasının siyah zinciri görünüyor.  Oyuncu ince yapılı, köprücük kemikleri oldukça belirgin. Koyu kestane renkli, düz, omuzlarının altına dek uzanan saçları arkasında duruyor. Sağ tarafında saçını kulağının arkasına atmış, solunda ise kulağını kapatıyor.  Uzun ve oval yüz şekline sahip oyuncunun küçük bir burnu var. Kalın, koyu pembe, kapalı dudaklarıyla hafifçe gülümsüyor. Uçları hafif kavisli koyu renkli kaşları ile büyük ve siyah yuvarlak gözleri var. Alnı dar, çenesi oval şekilde. Omuzları kemikliyken ve vücudunun iki yanında sarkıttığı kolları zayıf.

Betimleyen: Hatice ÇULHA

Arka plandaki caddenin bulanık olduğu renkli ve yatay fotoğrafın sağ tarafında yeşil bir ağaç sol tarafında ise yeşil ışığın yandığı trafik lambası bulanık bir halde. Gündüz vakti çekilmiş fotoğrafın ortasında ise oyuncu Dilan Çiçek Deniz objektife bakarak ayakta poz vermiş.

Esmer tenli ve 25 yaşındaki oyuncunun üzerinde V yakalı ve yaka kısmı dantelli askılı beyaz bir atlet var. Siyah hafif parlak kumaştan eteğinin ise üst kısmı fotoğrafta yer alıyor. Oyuncunun sağ tarafında aşağıya doğru asılan çantasının siyah zinciri görünüyor.

Oyuncu ince yapılı, köprücük kemikleri oldukça belirgin. Koyu kestane renkli, düz, omuzlarının altına dek uzanan saçları arkasında duruyor. Sağ tarafında saçını kulağının arkasına atmış, solunda ise kulağını kapatıyor.

Uzun ve oval yüz şekline sahip oyuncunun küçük bir burnu var. Kalın, koyu pembe, kapalı dudaklarıyla hafifçe gülümsüyor. Uçları hafif kavisli koyu renkli kaşları ile büyük ve siyah yuvarlak gözleri var. Alnı dar, çenesi oval şekilde. Omuzları kemikliyken ve vücudunun iki yanında sarkıttığı kolları zayıf.

Sayfa Görüntüleme : 934