Oyuncu Jennifer Aniston

Oyuncu Jennifer Aniston Betimleyen: Gökçe ALTINÇEKİÇ (Boğaziçi Üniversitesi, ED200 dersi öğrencisi) Renkli dikey dikdörtgen fotoğraf karesinde Jennifer Aniston’ın sadece göğsünden yukarı kısmı kadraja alınmış ve Aniston fotoğraf karesinde tam ortada duruyor. Aniston’ın bedeni ve yüzü düz bir şekilde direkt kameraya dönük, gülümsüyor. Aniston fotoğrafta kırklı yaşlarında görünüyor. Uzun oval yüzü olan Aniston’ın griye kaçan mavi, badem şeklinde gözleri ve siyah rimel sürülmüş kirpikleri var ve bu sayede kirpkleri dik ve ayrık duruyor. Yay ve sarı renge sahip olan kaşları kalın ve gözlerine çok yakın. Geniş ve hafif çizgilere sahip olan bir alına sahip. Elmacık kemikleri çıkık ve buralarında kırmızı, parlak allık bulunuyor. Düz bir burun duvarına sahip olan Aniston’ın sivri sayılmayan burun ucu dik ve burun kanatları dar. Hafif soluna doğru gülümseyen Aniston, alt dudağı üst tarafına göre daha kalın ve düz bir dudağa sahip. Kapalı dudaklarında pembemsi parlak bir ruj var. Geniş olan çenesi sivri değil ve güldüğü için buradan yanaklarına doğru giden çizgiler oluşmuş.  Omuzlarına kadar uzanan hafif dalgalı ve dağınık, sarı saçlara sahip olan Aniston’ın saç dipleri ve saçlarının arası siyah ve ortadan ikiye ayrılmış durumda. Saçları kulaklarını kapatmış fakat altın rengi, omuzlarına kadar uzanan, minik boncuklardan oluşan küpelerinin bir kısmı gözüküyor.  Kısa ve geniş boyna sahip olan Aniston, boynunun bir kısmını saran ve dekoltesini kapatmış fakat geniş omuzlarını ve kollarını açık bırakmış siyah penye bir kıyafet giyiyor. Zayıf bir kiloda.  Fotoğrafın arka planı flu şeklinde ve yarısı turkuaz diğer yarısı sarı renkte duvar bulunmakta. Duvarın üst kısmında siyah renkte yazılar yazıyor ve Aniston’ın kafasının sol tarafında kalan kısımda belirgin bir şekilde “Show” yazıyor.

Betimleyen: Gökçe ALTINÇEKİÇ (Boğaziçi Üniversitesi, ED200 dersi öğrencisi)

Renkli dikey dikdörtgen fotoğraf karesinde Jennifer Aniston’ın sadece göğsünden yukarı kısmı kadraja alınmış ve Aniston fotoğraf karesinde tam ortada duruyor. Aniston’ın bedeni ve yüzü düz bir şekilde direkt kameraya dönük, gülümsüyor. Aniston fotoğrafta kırklı yaşlarında görünüyor.

Uzun oval yüzü olan Aniston’ın griye kaçan mavi, badem şeklinde gözleri ve siyah rimel sürülmüş kirpikleri var ve bu sayede kirpkleri dik ve ayrık duruyor. Yay ve sarı renge sahip olan kaşları kalın ve gözlerine çok yakın. Geniş ve hafif çizgilere sahip olan bir alına sahip. Elmacık kemikleri çıkık ve buralarında kırmızı, parlak allık bulunuyor. Düz bir burun duvarına sahip olan Aniston’ın sivri sayılmayan burun ucu dik ve burun kanatları dar. Hafif soluna doğru gülümseyen Aniston, alt dudağı üst tarafına göre daha kalın ve düz bir dudağa sahip. Kapalı dudaklarında pembemsi parlak bir ruj var. Geniş olan çenesi sivri değil ve güldüğü için buradan yanaklarına doğru giden çizgiler oluşmuş.

Omuzlarına kadar uzanan hafif dalgalı ve dağınık, sarı saçlara sahip olan Aniston’ın saç dipleri ve saçlarının arası siyah ve ortadan ikiye ayrılmış durumda. Saçları kulaklarını kapatmış fakat altın rengi, omuzlarına kadar uzanan, minik boncuklardan oluşan küpelerinin bir kısmı gözüküyor.

Kısa ve geniş boyna sahip olan Aniston, boynunun bir kısmını saran ve dekoltesini kapatmış fakat geniş omuzlarını ve kollarını açık bırakmış siyah penye bir kıyafet giyiyor. Zayıf bir kiloda.

Fotoğrafın arka planı flu şeklinde ve yarısı turkuaz diğer yarısı sarı renkte duvar bulunmakta. Duvarın üst kısmında siyah renkte yazılar yazıyor ve Aniston’ın kafasının sol tarafında kalan kısımda belirgin bir şekilde “Show” yazıyor.

 

Sayfa Görüntüleme : 889