Oyuncu Öykü Karayel

Oyuncu Öykü Karayel Betimleyen: Tuba KAYA (Öğretmen, İstanbul Üniversitesi Engellilik Araştırmaları Programında Yüksek Lisans Öğrencisi)  Dikey dikdörtgen renkli fotoğrafta Öykü Karayel 30’lu yaşlarında. Sol eliyle hafifçe uzun boynunun arkasına dokunan sanatçı sağ elini ise fotoğrafta görünmeyen bir nesnenin üzerine koymuş. Bulanık sarı tonlarında bir arka planda duran sanatçının üzerinde siyah, bisiklet yaka, kısa kollu bir tişört var. Göğüs hizasına kadar fotoğrafa alınmış ve yeşil tonlarında gözleriyle kadraja bakıyor.  Beyaz ve pürüzsüz tenli Öykü Karayel’in ortadan ikiye ayırdığı dalgalı, uçları daha açık tonda olan kahverengi, doğal görünümlü saçları omuzlarının altına dek dökülüyor.  Sol tarafındaki saçları kulak arkasına atılmış ve sol kulağının üst kıkırdağında parlayan bir küpe var. Sağ kulak, üzerine saçlar geldiği için görünmüyor.  Yuvarlak yüz hatlarına sahip olan sanatçının ince, kahverengi kaşları var. Dudakları kapalı fakat birbirine değmiyor. Dudakları pembe tonlarında rujla parlarken iri ve yuvarlak olan gözlerinde de kahverengi tonlarında bir makyaj var. Üst kirpiklerinin üzerine siyah kalem çekilmiş ve rimel sürülmüş. Yüzüne göre küçük burunlu ve çenesi hafif sivri.  Sanatçının yüzünde belli belirsiz bir gülümseme seçiliyor. İki yana ayırdığı saçlarının arasından geniş alnı görünüyor.

Betimleyen: Tuba KAYA (Öğretmen, İstanbul Üniversitesi Engellilik Araştırmaları Programında Yüksek Lisans Öğrencisi)

Dikey dikdörtgen renkli fotoğrafta Öykü Karayel 30’lu yaşlarında. Sol eliyle hafifçe uzun boynunun arkasına dokunan sanatçı sağ elini ise fotoğrafta görünmeyen bir nesnenin üzerine koymuş. Bulanık sarı tonlarında bir arka planda duran sanatçının üzerinde siyah, bisiklet yaka, kısa kollu bir tişört var. Göğüs hizasına kadar fotoğrafa alınmış ve yeşil tonlarında gözleriyle kadraja bakıyor.

Beyaz ve pürüzsüz tenli Öykü Karayel’in ortadan ikiye ayırdığı dalgalı, uçları daha açık tonda olan kahverengi, doğal görünümlü saçları omuzlarının altına dek dökülüyor.

Sol tarafındaki saçları kulak arkasına atılmış ve sol kulağının üst kıkırdağında parlayan bir küpe var. Sağ kulak, üzerine saçlar geldiği için görünmüyor.

Yuvarlak yüz hatlarına sahip olan sanatçının ince, kahverengi kaşları var. Dudakları kapalı fakat birbirine değmiyor. Dudakları pembe tonlarında rujla parlarken iri ve yuvarlak olan gözlerinde de kahverengi tonlarında bir makyaj var. Üst kirpiklerinin üzerine siyah kalem çekilmiş ve rimel sürülmüş. Yüzüne göre küçük burunlu ve çenesi hafif sivri.  Sanatçının yüzünde belli belirsiz bir gülümseme seçiliyor. İki yana ayırdığı saçlarının arasından geniş alnı görünüyor.

Sayfa Görüntüleme : 1012