OzU Shewolves

OzU Shewolves

Betimleyen: Egecan AKTAN (Özyeğin Üniversitesi öğrencisi)

Beyaz zemin üzerine bordo ve kırmızı olacak şekilde iki renk kullanılarak dış hatları çizilmiş bir kurt kafasının  profilden resmi var. Logoda kurdun kafası sağa dönük durumda. Bütün resim tek bir parça gibi ve renklerin devam etmediği tek çizim kurdun gözü. Kurdun yüzü boyanmamış yani zemin (beyaz renk) kurdun ten rengi olarak kullanılmış.

Kurdun boyun kısmının sağ tarafı ile çenesi arası zeminle aynı renkte. Sol tarafı ise aşağıdan başlayarak üç çıkıntı ile kafasının tepe bölgesine kadar kurdun sırt kılları olacak şekilde çizilmiş. Bu yele kısmının dış hattı olarak bordo kullanılmış. Çizgiler pürüzsüz.Kurdun tepe kısmında birinin içi beyaz birinin içi kırmızı olacak şekilde iki kulak var. Bunların sağda olanı kısmen daha büyük ve üçgen şeklinde çizilmiş

Kurdun kafasının tepesinden burun kısmına doğru sağa gidildikçe ana kırmızı hat aşağıya doğru kıvrılıyor ve en ucunda aynadan yansımış gibi diğer tarafa devam ediyor. Kurdun burnu resmin en sağında kıvrımın içindeki beyaz kısımda bir kırmızı çeyrek daire şeklinde gösterilmiş. Göz ise burnun sol üstünde kulakların sol altında olacak şekilde beyaz kısmın içinde bir fırça darbesi gibi çizilmiş.

Sayfa Görüntüleme : 718